Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Super Prof

186 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 8

Super Prof: Een maatje voor elke vakman

Ben je een vakman die niets minder dan het beste verwacht van je gereedschap? Dan is Super Prof jouw go-to merk. Dit is een merk door en voor professionals. Geen half werk, maar kwaliteit die je werk naar het volgende niveau tilt. Super Prof levert uitsluitend hoogwaardige handgereedschappen die zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, efficiëntie en ergonomie. Als je kiest voor Super Prof, dan kies je voor betrouwbare partners in je dagelijkse werkzaamheden.

Het unieke van Super Prof: Meer dan gewoon gereedschap

Wat maakt Super Prof zo bijzonder? Naast de ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, streeft het merk naar innovatie. Neem bijvoorbeeld de gepatenteerde 'Smart Grip' op hun troffels, ontworpen voor maximaal comfort en minder vermoeidheid. Dat is niet zomaar een verbetering; het is een revolutie in de manier waarop vakmensen hun werk uitvoeren. Super Prof blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat jij altijd voorop blijft lopen in je vakgebied.

Waarom je Super Prof bij Gereedschapcentrum moet shoppen: Direct leverbaar en top service!

Wanneer je kiest voor Super Prof, wil je natuurlijk niet wachten. Je wilt direct aan de slag met je nieuwe tools. Dat begrijpen we bij Gereedschapcentrum heel goed. Daarom hebben we een groot assortiment Super Prof producten direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad. En mocht er iets zijn, dan kun je altijd rekenen op onze top service. Of je nu een vraag hebt over een product of hulp nodig hebt bij het maken van je keuze, ons deskundig team staat voor je klaar. Met snelle levering en uitstekende klantenservice maken we jouw shopervaring zo prettig mogelijk.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is