usp1
usp2
usp3

Metabo BS 14.4 14,4V Li-Ion accu schroef-/boormachine set (2x 2,0Ah accu) in koffer - 40Nm

Metabo BS 14.4 14,4V Li-Ion accu schroef-/boormachine set (2x 2,0Ah accu) in koffer - 40Nm
adviesprijs
235,00
206,99

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de compacte Metabo BS 14.4 Accu schroefboormachine
      Je kent het wel: je staat op het punt om aan een nieuwe klus te beginnen, maar je mist net dat ene stuk gereedschap dat het verschil maakt. Maak kennis met jouw nieuwe beste vriend in de gereedschapskist, de Metabo BS 14.4 Accu schroef-/boormachine set. Met zijn krachtige 14,4V Li-Ion accu en twee meegeleverde 2,0Ah accu's ben je verzekerd van een lange en ononderbroken werkperiode, zonder dat het gewicht van de machine (slechts 460 gram per accu) je in de weg zit. Deze boormachine is een ware krachtpatser, met 40Nm aan maximaal aandraaimoment en de capaciteit om in hout tot 20mm en in metaal tot 10mm te boren. Dankzij de variabele snelheidsregeling heb je volledige controle over je klus, en met de praktische riemhaak en geïntegreerde werkverlichting is de Metabo BS 14.4 perfect voor zelfs de meest uitdagende projecten in huis of op de bouwplaats.

      Veilig en duurzaam klussen met vertrouwen
      Bij het kiezen van de juiste gereedschappen staan veiligheid en duurzaamheid altijd voorop. De Metabo BS 14.4 accu schroefboormachine biedt je niet alleen een robuuste en betrouwbare partner in klussen, maar ook een die zorg draagt voor jouw welzijn én de planeet. De Ultra-M-Technologie waar deze machine gebruik van maakt, zorgt voor een efficiënt energiegebruik, wat leidt tot minder oplaadmomenten en een langere levensduur van de accu. Dit betekent dat je langer door kunt werken aan je projecten zonder je zorgen te maken over het milieu of onverwachte stroomonderbrekingen. Bovendien biedt de capaciteitsaanduiding van de accu-packs je een duidelijk overzicht van hoeveel energie je nog hebt, zodat je altijd voorbereid bent. Deze machine is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten, zodat je met een gerust hart en vol vertrouwen aan elke klus kunt beginnen.

      Je project succesvol afronden met onze webshop
      Een project starten is één ding, maar het succesvol afronden is iets waar je de juiste tools voor nodig hebt. Daarom is de keuze voor de Metabo BS 14.4 Accu schroefboormachine set een stap in de goede richting. Maar waar haal je deze topmachine? In onze webshop ben je aan het juiste adres voor niet alleen deze, maar ook vele andere kwaliteitsgereedschappen. Wij begrijpen dat tijd geld is, daarom garanderen we een snelle levering rechtstreeks naar jouw voordeur, zodat je zonder vertraging aan de slag kunt. Bovendien, met ons ruime assortiment vind je altijd wat je zoekt, tegen scherpe prijzen die passen bij elk budget. Onze vriendelijke en deskundige klantenservice staat klaar om je te voorzien van het beste advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt voor jouw project. Met de aanschaf van de Metabo BS 14.4 via onze webshop heb je alles wat je nodig hebt om je klus niet alleen te beginnen, maar ook te voltooien met een tevreden glimlach.

      Toerental onbelast

      1500 rpm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      2

      Boorcapaciteit hout

      20 mm

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aandraaimoment maximaal

      40 N

      Capaciteit boorkop

      10 mm

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      14.4

      EAN

      4007430291547

      Artikelnummer

      122160

      Breedte (Product)

      8.2 cm

      Hoogte (Product)

      22.4 cm

      1x Metabo BS 14.4 Schroefboormachine
      1x Metabo Snelspanboorhouders
      1x Metabo Riemhaak
      2x Metabo Li-Power 2,0 Ah Accu
      1x Metabo SC 60 Plus Oplader
      1x Metabo Kunststof koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.