usp1
usp2
usp3

Metabo KPA 18 LTX 400 18V Li-Ion accu Kitspuit body - 400mm

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Metabo KPA 18 LTX 400 18V Li-Ion accu Kitspuit body - 400mm
adviesprijs
415,00
322,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Metabo KPA 18 LTX 400 SOLO Accu kitspuit: het krachtpakket voor elke klus
      Als je altijd gedroomd hebt van een kitspuit die echt álle soorten kit en lijm aankan, van fluweelzacht tot dik vloeibaar, dan is de Metabo KPA 18 LTX 400 18V Li-Ion accu Kitspuit body precies wat je zoekt. Stel je voor dat je met een druk op de knop en zonder moeite de meest koppige materialen te lijf kunt gaan. Dat is geen droom meer, dankzij de extreem hoge aandrukkracht van maar liefst 7259 Newton. Het innovatieve ontwerp maakt niet alleen het verwerken van dik vloeibare materialen een eitje, je wisselt ook nog eens binnen no-time tussen patronen en foliezakken dankzij Metabo Quick. Nog een pluspunt: je verspilt geen druppel materiaal meer, omdat deze krachtpatser nagenoeg alles uit de koker perst. En het beste? De tandheugel zorgt er automatisch voor dat er na het werk niets blijft nadruppelen. Dat is pas efficiëntie op een nieuw niveau!

      Altijd betrouwbaar, zelfs voor de zwaarste klussen
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij elke professionele klus. De Metabo KPA 18 LTX 400 spant hierin de kroon met zijn 100% metalen aandrijving, wat een lange levensduur garandeert. Ben je het beu om tijdens een precisieklus voortdurend te worstelen met je gereedschap? Deze accu kitspuit maakt daar een einde aan met zijn traploze instelling van de uitperssnelheid, waarmee je elk werk met uiterste precisie uitvoert. Of je nu werkt aan een fijnzinnig restauratieproject of de meest weerbarstige materialen moet verwerken, deze kitspuit staat je bij met betrouwbaar vermogen. En omdat die op accu werkt, ben je vrij van kabels en kun je overal zonder hinder werken.

      Waarom juist hier jouw gereedschapstoekomst ligt
      Als klusser weet je dat goed gereedschap het halve werk is. En met de Metabo KPA 18 LTX 400 kies je niet alleen voor uitmuntende kwaliteit, maar ook voor het gemak van een betrouwbare partner. Bij ons scoor je niet alleen dit topper met scherpe prijzen, maar profiteer je tevens van snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt met je projecten. Ons uitgebreide assortiment en de vriendelijke service maken jouw shopervaring compleet. Vergeet lange wachttijden en rondzoeken naar de juiste uitrusting; hier vind je alles op één plek, zodat je meer tijd overhoudt voor wat écht telt: jouw vakmanschap en projecten. Kies voor het gemak en de kwaliteit van een specialist, en laat ons de rest regelen.

      Body/set

      Body

      Geschikt voor type kitspuit

      Worst- & kokerhouder

      Capaciteit

      400 ml

      Gewicht (Product)

      2.8 kg

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Houder capaciteit

      400 ml

      Perskracht newton

      7259 N

      Voltage

      18

      EAN

      4007430317759

      1x Metabo KPA 18 LTX 400 SOLO Kitspuit
      1x 400 ml-buis
      1x Uitdrukschijf voor foliezakken
      1x Uitdrukschijf voor patronen
      1x Patroonhouder

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster