usp1
usp2
usp3

Metabo KPA 18 LTX 600 18V Li-Ion accu Kitspuit body - 600mm

Metabo KPA 18 LTX 600 18V Li-Ion accu Kitspuit body - 600mm-image
adviesprijs
415,00
317,29

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Metabo KPA 18 LTX 600 SOLO Accu kitspuit: Een innovatieve krachtpatser in je gereedschapskist
   Stel je voor: je staat daar, met een klus die roept om precisie en kracht. Hier komt de Metabo KPA 18 LTX 600 18V Li-Ion accu Kitspuit body - 600mm als een ware held tevoorschijn. Dit is niet zomaar een kitspuit; het is jouw trouwe partner voor elke taak waar nauwkeurigheid en kracht samenkomen. Met z’n extreme aandrukkracht van maar liefst 7259 Newton, is geen materiaal te weerbarstig. Of je nu werkt met dik vloeibare stoffen of het ultieme uit je kitwerk wilt halen, deze kitspuit staat voor je klaar. Het gereedschapsloze wisselsysteem ‘Metabo Quick’ maakt het je makkelijk tussen verschillende patronen en foliezakken, terwijl de 100% metalen aandrijving verzekert dat deze topper niet alleen vandaag, maar nog vele jaren jouw projecten naar een hoger niveau tilt. Duurzaamheid en precisie gaan hand in hand dankzij de traploze instelling van uitperssnelheid en de innovatie die nadruppelen elimineert. Alles om jouw werk sneller, nauwkeuriger en met minder verspilling te laten verlopen.

   Een veilige haven voor elke professional
   Veiligheid en duurzaamheid zijn geen loze beloften wanneer het op de Metabo KPA 18 LTX 600 aankomt. Deze kitspuit is gebouwd om te presteren, met een focus op jouw welzijn en de duurzaamheid van het milieu. De automatische terugloop van de tandheugel voorkomt niet alleen frustrerende nadruppels, maar zorgt er ook voor dat je werkplek schoon blijft en materiaalverspilling tot een minimum wordt beperkt. Bovendien, dankzij de CAS accu-platform compatibiliteit, deel je accu’s gemakkelijk tussen verschillende gereedschappen, wat zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is. Het tot bijna volledig kunnen uitpersen van de toegepaste materialen benadrukt opnieuw de toewijding aan efficiënt werk en respect voor het milieu. Met deze kitspuit investeer je niet alleen in de snelheid en kwaliteit van je werk, maar ook in een veilige en duurzame toekomst voor jezelf en komende generaties vakmannen en vakvrouwen.

   Scoren met de juiste tools
   Wat maakt het bestellen van de Metabo KPA 18 LTX 600 bij onze webshop zo’n slimme zet? Simpel: het is het totaalpakket dat je krijgt. Snelle levering betekent dat je niet dagenlang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Ook het enorme assortiment waaruit je kunt kiezen, maakt ons tot de go-to plek voor elke prof of doe-het-zelver op zoek naar topgereedschap. Maar daar stopt het niet; onze scherpe prijzen en vriendelijke service zorgen voor een aankoopervaring waar je blij van wordt. En laten we eerlijk zijn, in een wereld waar tijd geld is en kwaliteit koning, wil je toch op beide fronten scoren? Kies dus niet alleen voor een kitspuit die je werk naar een hoger niveau tilt, maar ook voor een winkelbeleving die naadloos aansluit bij wat jij nodig hebt.

   Geschikt voor type kitspuit

   Worst- & kokerhouder

   Accu platform

   CAS

   Capaciteit

   600 ml

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Perskracht newton

   7259 N

   Voltage

   18

   Houder capaciteit

   600 ml

   EAN

   4007430317780

   Artikelnummer

   155950

   Breedte (Product)

   14 cm

   Hoogte (Product)

   30 cm

   1x Metabo KPA 18 LTX 600 SOLO Kitspuit
   1x 600 ml-buis
   1x Uitdrukschijf voor foliezakken
   1x Uitdrukschijf voor patronen
   1x Patroonhouder

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.