usp1
usp2
usp3

Metabo KPA 18 LTX 600 18V LiHD accu Kitspuit set (1x 4.0Ah accu) - 600mm

Metabo KPA 18 LTX 600 18V LiHD accu Kitspuit set (1x 4.0Ah accu) - 600mm-image
413,29

Verwachte leverdatum

10-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met de Metabo 601207800 Accu Kitspuit
   Stel je voor: je bent midden in een klus en je hebt een kitspuit nodig die niet alleen krachtig is, maar ook nauwkeurig werkt met zowel patronen als foliezakken. Welkom bij de Metabo KPA 18 LTX 600 18V LiHD accu Kitspuit set - de held op het gebied van kit en lijm. Met een amoreuze accu van 4 Ampère uur en een Voltage dat de kracht van 18 Volt in je handen legt, is dit een tool die gemaakt is om lang mee te gaan en je niet halverwege in de steek laat. Het gewicht van de accu is met 580 gram verrassend licht, maar maak je geen zorgen, de capaciteit van 600 Milliliter laat je niet in de steek bij grotere projecten. Deze kitspuit kenmerkt zich door een extreem hoge aandrukkracht, ideaal voor dik vloeibare materialen, en een traploze instelling van de uitperssnelheid. Plus, dankzij het Metabo Quick-systeem wissel je zonder gereedschap tussen patronen en foliezakken, en de 100% metalen aandrijving garandeert een lange levensduur. Dit, gecombineerd met de LiHD accu-pack, belooft ultiem vermogen en een levensduur waar je U tegen zegt.

   Zorgeloos kitspuiten met vertrouwen
   Bij de Metabo KPA 18 LTX 600 snappen we dat precisie en duurzaamheid hand in hand moeten gaan. Daarom is deze kitspuit zo ontworpen dat je altijd de controle houdt over je werk. Het voorkomt nadruppelen door het automatisch teruglopen van de tandheugel, wat zorgt voor een schone werkomgeving en optimaal materiaalgebruik. De toevoersnelheid kan precies worden ingesteld tussen 1 - 10 mm/s, waardoor je heel nauwkeurig kunt werken, zelfs met de meest veeleisende materialen. Het toestel is volledig gefocust op jouw veiligheid en de duurzaamheid van de materialen waarmee je werkt. De ingebouwde LiHD technologie zorgt ervoor dat je minder vaak de accu hoeft te vervangen, wat zowel goed is voor jouw portemonnee als voor het milieu. Met deze kitspuit, vervaardigd uit honderd procent metaal, koop je niet alleen een gereedschap, je investeert in jarenlang betrouwbaar en nauwkeurig werken.

   Haal de krachtpatser in huis
   Wanneer je besluit de Metabo KPA 18 LTX 600 18V LiHD accu Kitspuit set aan te schaffen, haal je niet alleen een topgereedschap in huis, maar doe je dit ook nog eens met de voordelen die onze webshop biedt. Ten eerste, onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen die het mogelijk maken om kwaliteitsgereedschap aan te schaffen zonder de bank te breken. Wij begrijpen als geen ander dat tijd geld is en daarom zorgen we ervoor dat je snel en zonder gedoe het gereedschap krijgt dat je nodig hebt. Het bestellen bij ons betekent niet alleen dat je een uitstekende deal krijgt, maar ook dat je kunt rekenen op een vriendelijke service die altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Met de Metabo KPA 18 LTX 600 maak je een keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. En bij ons? Daar voegen we nog een schepje bovenop met onze klantvriendelijkheid en voordelen.

   Accu platform

   CAS

   Capaciteit

   600 ml

   Video

   https://youtu.be/uNNLgawhv-s

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Perskracht newton

   7259 N

   Voltage

   18

   Houder capaciteit

   600 ml

   EAN

   4007430334794

   Artikelnummer

   208264

   Breedte (Product)

   14 cm

   Hoogte (Product)

   30 cm

   1x LiHD Accu ME1840 18V 4.0Ah
   1x 600 ml-buis
   1x Uitdrukschijf voor foliezakken
   1x Uitdrukschijf voor patronen
   1x Patroonhouder

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.