usp1
usp2
usp3

Metabo KT 18 LTX 66 BL 18V Li-ion accu invalcirkelzaag body incl. geleiderail in MetaBox - 165 x 20mm - koolborstelloos

Metabo KT 18 LTX 66 BL 18V Li-ion accu invalcirkelzaag body incl. geleiderail in MetaBox - 165 x 20mm - koolborstelloos
adviesprijs
665,00
529,09

Verwachte leverdatum

03-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontdek de kracht van de Metabo Set KT 18 LTX 66 BL Accu invalzaag
      Ben je klaar om jouw gereedschapskist een megaboost te geven? Maak kennis met de Metabo KT 18 LTX 66 BL 18V Li-ion accu invalcirkelzaag body incl. geleiderail in MetaBox. Deze cirkelzaag, behorende tot het CAS accu platform, draait op een krachtige 18 Volt accu. Het zaagblad met een diameter van 165 mm en een asgat van 20 mm, maakt dit de go-to zaag voor haarscherpe en diepe snedes. Met een maximaal zaagvermogen van 66 mm bij 90º en 43 mm bij 45º duikt dit gereedschap moeiteloos door houten oppervlakten. De borstelloze motor tilt niet alleen jouw werk naar een hoger niveau met zijn exacte zaagsnedes, maar zorgt ook voor een langere levensduur en maximale trekkracht tijdens het zagen. Dankzij de variabele snelheidsregeling past de zaagsnelheid zich moeiteloos aan elk materiaal aan, en de dubbele wijzer voor de zaagdiepte maakt zowel met als zonder geleiderail gebruik kinderspel. Bereid je voor op een revolutie in de manier waarop je zaagt, alles verpakt in een handige MetaBox voor optimaal gemak.

      Veilig en duurzaam: zaag met vertrouwen
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij deze Metabo accu invalzaag. De spelingvrije en makkelijk af te stellen zitting op de geleiderails garandeert niet alleen de beste zaagresultaten, maar ook een veilig gebruik. Voor stofarm werken, of je nu kiest voor de grote stofzak of een directe aansluiting op een stofzuiger, biedt deze zaag een oplossing. Met de mogelijkheid om tot 14 mm dicht bij de wand te zagen, verhoogt dit gereedschap niet alleen de nauwkeurigheid, maar ook het gebruiksgemak in krappe ruimtes. De uitlooprem zorgt ervoor dat het zaagblad snel stopt, wat de veiligheid tijdens het werkproces aanzienlijk verhoogt. Gecombineerd met het kijkvenster in de beschermkap voor nauwkeurige snijgeleiding en de gemakkelijke zaagbladwissel dankzij de vergrendelingshendel en spindelstop, is dit gereedschap een absolute must-have voor iedere professional of doe-het-zelver die waarde hecht aan veiligheid, precisie en duurzaamheid.

      Bestel met voordelen: snelle levering en scherpe prijzen
      Sta je te popelen om deze alleskunner aan jouw gereedschapsarsenaal toe te voegen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Niet alleen geniet je van een scherpe prijs voor de Metabo KT 18 LTX 66 BL 18V Li-ion accu invalcirkelzaag, maar je kunt ook rekenen op een snelle levering. Onze vriendelijke service en het uitgebreide assortiment gereedschap zorgen ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt. Of je nu bezig bent met een groot bouwproject of kleine klusjes in en rond het huis, met deze Metabo invalzaag en onze ongeëvenaarde klantenservice ben je verzekerd van een topaankoop. Wacht niet langer en til jouw zaagwerk naar een hoger niveau!

      Asgat meting

      20 mm

      Body/set

      Body

      Inclusief geleiderail

      Ja

      Toerental onbelast, bereik

      2250-5000

      Type motor

      Accu

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      66 mm

      Breedte zaagblad

      165 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 45°

      43 mm

      Toerental onbelast

      5000 rpm

      Gewicht (Product)

      5.3 kg

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Zaagcapaciteit bij 90º

      66 mm

      Zaagcapaciteit bij 45º

      43 mm

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      66 mm

      Type zaag

      Cirkelzaag

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      EAN

      4061792192485

      1x Zaagblad "precision cut wood - classic" 165x20 Z42 WZ 5°
      1x Stofzak
      1x Inbussleutel
      1x Geleiderail FS 160 (160 cm)
      1x MetaBOX 340

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.