usp1
usp2
usp3

Metabo NFR 18 LTX 90 BL Accu tacker body in Metabox - 50-90mm

Metabo NFR 18 LTX 90 BL Accu tacker body in Metabox - 50-90mm
523,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Metabo NFR 18 LTX 90 BL body: Jouw nieuwe beste vriend voor accutacker-werkzaamheden
      Ontmoet de Metabo NFR 18 LTX 90 BL Accu tacker, jouw nieuwe maatje voor alle klussen waarbij precisie en kracht vereist zijn. Deze krachtpatser, werkzaam op het CAS accu platform, brengt alles samen wat je nodig hebt in een accu-tacker. De combinatie van een 18 Volt Li-ion accu en een Brushless motor zorgt ervoor dat je tot wel 550 schoten per acculading kunt verwezenlijken. Maar dat is nog lang niet alles; dankzij de pneumatische slagtechniek kun je spijkers van tot wel 90 mm zonder moeite verwerken. En met een schietvolgorde van twee spijkers per seconde, vergeet je bijna dat je niet met een traditionele tacker werkt. Deze tacker biedt de maximaal mogelijke bewegingsvrijheid zonder beperkingen van een snoer of persluchtslang. Of je nu kiest voor enkelschots-modus of de snel opeenvolgende schoten voor series, de keuze is aan jou. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gereedschapsloze diepte-instelling en de leeg schot beveiliging die slijtage tegengaat. Verpakt in de handige Metabox, is dit jouw nieuwe partner voor al je tacker-taken.

      Veilig en zuinig, maar dan op jouw manier
      Bij deze Metabo NFR 18 LTX 90 BL Accu tacker draait alles om het leveren van prestaties zonder afbreuk te doen aan veiligheid of duurzaamheid. Het apparaat komt met een reeks aan functies die zowel de gebruiksvriendelijkheid als de levensduur van de tacker ten goede komen. Zo zorgt de beveiliging tegen het leeg schieten ervoor dat je tacker niet onnodig slijt, wat je op de lange termijn een hoop gedoe en extra kosten bespaart. Bovendien sluit de energiebesparende veiligheidsuitschakeling na 30 minuten inactiviteit aan op de behoefte om efficiënt met energie om te gaan en de acculevensduur te verlengen. Voeg daarbij de multifunctionele beugel die niet alleen dient als bescherming voor je accupack maar ook als ophangpunt, en je hebt een tacker die niet alleen krachtig en veilig, maar ook slim is.

      Snelle service, scherpe prijzen: Waarom niet bestellen?
      De keuze voor de Metabo NFR 18 LTX 90 BL Accu tacker body in Metabox is snel gemaakt als je bedenkt wat het allemaal te bieden heeft. Maar het wordt nog beter als je kiest voor bestellen bij onze webshop. Bij ons profiteer je namelijk van zowel snelle levering als van de scherpe prijzen die we bieden. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat je naast deze geweldige tacker, ook alle andere gereedschappen die je nodig hebt, bij ons kunt vinden. En mocht je behoefte hebben aan wat vriendelijk advies, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Geen project is te groot of te klein met deze accu tacker en onze webshop aan jouw zijde.

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Inhoud magazijn

      47

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Draaddikte

      3.3 mm

      Nietlengte

      90 mm

      Voltage

      18

      EAN

      4061792226791

      Artikelnummer

      375607

      Gewicht (Product)

      4.1 kg

      1x Metabo NFR 18 LTX 90 BL Accu tacker
      1x Metabo Metabox

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.