usp1
usp2
usp3

Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - 11/XXL

Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - 11/XXL
6,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Oxxa X-Pro-Flex Allround Werkhandschoenen - Een Veelzijdige Bescherming voor Professionals

      Als professional in de bouw, steigerbouw, staalindustrie, installatietechniek, assemblage, transport of auto-industrie weet je hoe belangrijk goede handbescherming is. De Oxxa 51-290 X-Pro-Flex werkhandschoenen, in maat 11/XXL, zijn ontworpen om jouw handen de bescherming te bieden die ze nodig hebben tijdens diverse werkzaamheden. Deze allround handschoenen zijn vervaardigd uit duurzaam nylon en komen in een stijlvolle grijs-zwarte kleurstelling die niet alleen praktisch is, maar ook nog eens goed staat.

      Oxxa, de fabrikant van deze handschoenen, heeft met dit model een perfecte balans gevonden tussen comfort en bescherming. Het nylon materiaal zorgt ervoor dat de handschoenen stevig zijn, maar toch flexibel blijven, zodat je de fijnmotorische taken moeiteloos kunt uitvoeren. De handschoenen passen zich aan jouw handbewegingen aan, zodat je niet wordt belemmerd in je werk.

      Deze werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen voor professionals die werkzaam zijn in sectoren waar handbescherming essentieel is. Of je nu werkt met gereedschap, materialen transporteert of precisiewerk uitvoert in de assemblage, de Oxxa 51-290 X-Pro-Flex werkhandschoenen bieden je de nodige grip en bescherming. Kies voor deze betrouwbare handschoenen en ga elke werkdag met vertrouwen tegemoet.

      Kleurnaam

      Grijs Zwart

      Type handschoen

      Allround

      Materiaal

      Nylon

      Maat

      11/XXL

      EAN

      8718249011818

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.