usp1
usp2
usp3

Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - 8/M

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - 8/M
6,09

Verwachte leverdatum

25-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Oxxa 51-290 X-Pro-Flex Werkhandschoenen - Bescherming en Comfort voor de Professional

      Als je op zoek bent naar werkhandschoenen die zowel comfortabel als functioneel zijn, dan zijn de Oxxa 51-290 X-Pro-Flex werkhandschoenen in maat 8/M een uitstekende keuze. Deze handschoenen, uit de allround categorie, bieden je de veelzijdigheid die je nodig hebt voor een breed scala aan werkzaamheden.

      Deze werkhandschoenen zijn vervaardigd uit duurzaam nylon en zijn uitgevoerd in een stijlvolle grijs-zwarte kleur die past bij een professionele uitstraling. De grijze hoofdkleur is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een neutrale look die bij elke outfit past.

      Oxxa, de fabrikant van deze handschoenen, staat bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten en deze handschoenen zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn speciaal ontworpen om je handen te beschermen tijdens diverse werkzaamheden in de bouw, steigerbouw, staalindustrie, installatietechniek, assemblage, transport en auto-industrie.

      Dankzij de maat 8/M zijn deze handschoenen geschikt voor een brede groep professionals die een betrouwbare grip en bescherming vereisen. De Oxxa 51-290 X-Pro-Flex werkhandschoenen bieden je de bescherming die je nodig hebt zonder in te leveren op het comfort en de beweeglijkheid die essentieel zijn voor het nauwkeurig uitvoeren van je werk. Kies voor Oxxa en ervaar het zelf.

      Kleurnaam

      Grijs Zwart

      Type handschoen

      Allround

      Materiaal

      Nylon

      Maat

      8/M

      EAN

      8718249011726

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster