usp1
usp2
usp3

Rhodius 204021 ALPHAline I LSZ F2 Lamellenslijpschijf - K80 - 125 x 22,23mm - Ferro (10st)

Rhodius 204021 ALPHAline I LSZ F2 Lamellenslijpschijf - K80 - 125 x 22,23mm - Ferro (10st)
29,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Rhodius Lamellenschijf - Maak Schuren Efficiënt en Effectief

      Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare lamellenschijf die je schuurwerk naar een hoger niveau tilt, dan is de Rhodius Lamellenschijf een uitstekende keuze. Deze schijf is speciaal ontworpen om je de beste resultaten te geven, met een diameter van 125 millimeter is hij groot genoeg voor diverse schuurklussen en toch handzaam genoeg voor precisiewerk.

      De schijf heeft een asgat van 22,23 millimeter, waardoor hij perfect past op de bijbehorende machines van Rhodius. Met een korrelgrootte van 80 valt deze schijf in de categorie medium korreltype, wat betekent dat hij ideaal is voor het middelzware schuurwerk. Of je nu bezig bent met het voorbereiden van oppervlakken voor een verfbeurt of het gladmaken van ruwe randen, deze lamellenschijf staat garant voor een gelijkmatige en efficiënte materiaalafname.

      De Rhodius Lamellenschijf is specifiek geschikt voor Rhodius machines, waardoor je verzekerd bent van een optimale compatibiliteit en prestatie. De combinatie van de juiste afmetingen en korrelgrootte zorgt ervoor dat je met deze schijf snel en nauwkeurig kunt werken, zonder in te boeten op de kwaliteit van de afwerking. Kortom, voor professioneel en effectief schuurwerk is deze Rhodius Lamellenschijf de ideale partner.

      Geschikt voor type machine

      Rhodius

      Toepassing op

      Metaal

      Korrelgrootte

      80

      Korreltype

      Medium

      Schijven diameter

      125

      EAN

      4011890052549

      Artikelnummer

      310411

      Lange levensduur. Groot verspanend vermogen. Robuust draagelement van vezelmateriaal. Krachtige lamellenslijpschijf met zirkonium voor de prijsbewuste vakman.

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.