usp1
usp2
usp3

Rubi 54911 DV-200 Tegelzaagmachine incl. Diamantzaagblad - 200mm

-image
1.061,59

Verwachte leverdatum

02-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Standaard geleverd zonder kabel.
   Rubi 54911 Tegelzaagmachine: precisie en kracht op maat
   Zeg vaarwel tegen ongelijke, onnauwkeurige tegelsneden! De Rubi 54911 DV-200 Tegelzaagmachine incl. Diamantzaagblad - 200mm is jouw nieuwe partner in precieze en krachtdadige zaagwerkzaamheden. Deze tegelzaagmachine is uitgerust met een krachtige 1,1 kW motor, waardoor je zelfs de hardste keramische tegels moeiteloos op maat snijdt. De zaagdiepte van 35 mm en de veelzijdige verstekfunctie (kantelen L/Rº) zorgen ervoor dat je in elke gewenste hoek kunt zagen, tot in perfectie. Dankzij het grote werkgebied (100x48.5cm) is de DV-200 ideaal voor het werken met grootformaat keramische tegels, en met een werkhoogte van 84.5 cm werk je altijd comfortabel en ergonomisch. Voeg daar de diamantzaagblad CEV PRO 200 mm aan toe, met een doorlopende rand voor optimale prestaties op alle soorten keramische tegels, en je begrijpt waarom deze tegelzaag niet in je uitrusting mag ontbreken.

   Veilig en duurzaam tegels zagen
   Bij de ontwikkeling van de Rubi 54911 DV-200 Tegelzaagmachine is sterk de nadruk gelegd op veiligheid en duurzaamheid. De motor is voorzien van thermische beveiliging, die oververhitting tegengaat en de levensduur van het apparaat verlengt. De waterkoeling van het zaagblad, middels een waterpomp met regelkraan, zorgt ervoor dat het zaagblad altijd op optimale temperatuur blijft, wat niet alleen ten goede komt aan de zaagkwaliteit, maar ook de levensduur van het zaagblad verlengt. Het verstelbare zijaanslag van 0° tot 45° maakt repetitieve sneden makkelijker en nauwkeuriger. Bovendien is het apparaat met inklapbare poten en ingebouwde wielen eenvoudig te verplaatsen, terwijl het versterkte chassis zorgt voor een stevige ondergrond tijdens het zagen. Bij dit alles staat ergonomie centraal, waardoor je niet alleen veilig, maar ook comfortabel werkt.

   Kies voor gemak en superieure kwaliteit
   Door te kiezen voor de Rubi 54911 DV-200 Tegelzaagmachine bij onze webshop, verzeker je jezelf van een professionele kwaliteit en service. Wij begrijpen als geen ander de noodzaak van efficiëntie en betrouwbaarheid in vakwerk. Daarom bieden wij snelle levering en een vriendelijke service, zodat je snel en zorgeloos aan de slag kunt met jouw nieuwe tegelzaagmachine. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en ons grote assortiment, waarin je alles vindt wat je nodig hebt voor jouw klussen. Onze webshop staat garant voor een soepele bestelervaring, waarbij jouw tevredenheid altijd voorop staat. Kies voor het gemak en de superieure kwaliteit van onze service en maak van elk project een succes verhaal.

   Werkt op

   Netstroom

   Type zaag

   Tegelzaag

   Zaagdiepte

   35 mm

   Diameter

   200

   Geschikt voor materiaal

   Tegels

   Breedte zaagblad

   200 mm

   Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

   Ja

   Toerental onbelast

   2790 rpm

   Maximale zaagdiepte 90 graden

   35 mm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   8413797549119

   Artikelnummer

   208547

   Lengte

   160 cm

   Breedte

   59 cm

   Hoogte

   117 cm

   1x CEV PRO Ø 200 mm. diamantzaagblad.

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.