Rubi 66924 Inklapbare werktafel - 4-in-1

130,99 108,26
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Bij RUBI maken, ontwerpen en produceren ze niet alleen de beste gereedschappen voor het snijden en leggen van keramische tegels, ze denken ook na over accessoires die elke professionele tegelzetter nodig heeft.

RUBI 4-in-1 werktafel voor de professional
Om die reden biedt RUBI de inklapbare 4-in-1 werktafel. De opklapbare werktafel heeft 4 verschillende functies: werktafel, steiger, transport en ligkar. De tafel is opvouwbaar en licht, met een gewicht van slechts 14,2 kg. is hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen.

Robuust door versterkte zones
De tafel heeft een versterkte roestvrijstalen zone voor het zwaardere werk, om beschadigingen op het houten oppervlak te vermijden. De werktafel is hierdoor heel stabiel, licht en robuust. Daarnaast heeft de tafel een meetsysteem geprint op de houten zone en ruimte voor kleine boren (max 25mm). Voor de functie van steiger, ligkar en transport is de andere kant van de tafel gemaakt van polypropeenkunststof met antislip afwerking. De structuur van de vouwpoten bevat enkele dwarsliggers als een stap om te klimmen en te dalen in de steigermodus. Wanneer gebruikt voor vervoer is de klaptafel heel gemakkelijk te manoeuvreren, dankzij de 4 wielen, waarvan er twee draaibaar zijn.

Specificaties

Werkoppervlakte: 80 x 47 cm
Verstelbare hoogtes: 55 en 80 cm
Inklapbare tafel (cm): 80 x 25 12,5
Uitgeklapte tafel (cm): 115 x 52 x 80
Max. laadvermogen werkbank/steigermodus: 500 kg
Max. laadvermogen transport/ligkarmodus: 300 kg

Meer informatie:

Meer informatie
NaamRubi 66924 Inklapbare werktafel - 4-in-1
Type nummer66924
FabrikantRubi
EAN

Merkinformatie:

Deze Rubi 66924 is een Werkbank. Rubi staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Rubi Werkbank. Net als op al het Rubi gereedschap krijg je op deze Rubi 66924 volledige garantie.

Werkbank:

Een Werkbank zoals de Rubi 66924 kan gebruikt worden voor:

- Het verrichten van werkzaamheden en opbergen van gereedschap.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice