Rubi DU 200 EVO Tegelzaagmachine incl. diamantzaagblad - 650mm - 55903

297,99 246,27
Meer dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Standaard meegeleverd

1x Diamantzaagblad 200mm
1x Kabel

Bijzondere kenmerken

De RUBI DU-EVO is een elektrische zaagmachine met een mobiele zaagkop, ontworpen voor renovaties en licht werk. Het is perfect voor het zagen van algemene keramische tegels en dun of zacht natuursteen. De DU-EVO elektrische zaagmachine is met name geschikt voor het zagen van vloertegels (BIII) en geglazuurde wandtegels (BIIa type). De RUBI DU-EVO elektrische zaagmachine is uitgerust met een 1,1 PK (0,8 kW) direct aangedreven motor met thermische beveiliging. De zaagkop van de DU-EVO RUBI elektrische zaagmachine rolt over 4 lagers en scharniert op 45º om verstek zagen uit te kunnen voeren.

De machine is ook uitgerust met een bi-materiaal handgreep om de gebruiker meer ergonomisch comfort te geven. De DU-EVO RUBI elektrische zaagmachine is voorzien van een 200 mm diamantzaagblad met doorlopende ring, standaard voor het algemene zagen van keramische tegels. (CEV-PRO type). De DU-EVO zaagmachines zijn uitgerust met het exclusieve C3 SYSTEEM van RUBI, een systeem dat het mogelijk maakt de koeling en de reiniging van het blad aan te passen aan de behoeften van de gebruiker, wat de prestaties van het diamantschijf aanzienlijk verbetert. Een 8 W waterpomp koelt het blad met een watertoevoerklep om de koeling voor elk soort keramisch materiaal aan te passen. Het innovatieve ontwerp van het chassis is voorzien van een efficiënt water opvangsysteem, zodat u minimaal 50% meer kunt zagen met dezelfde hoeveelheid water. De 8 liter tank is gemakkelijk uitneembaar, zowel voor het vullen als voor het reinigen en het transport. De RUBI DU-EVO zaagmachines hebben ook een systeem van opklapbare poten die, naast een grotere stabiliteit van het gereedschap, de professional een werkhoogte van 90 cm biedt. De in het chassis geïntegreerde wielen en handgreep vergemakkelijken de handling en het transport van de DU-EVO modellen aanzienlijk.

lle modellen in de DU-EVO serie zijn standaard voorzien van een aluminium vooraanslag, in millimeters, en een verstelbare zijaanslag voor repetitieve sneden en hoeksneden, van 0º tot 45º. Het merk RUBI staat bekend om de duurzaamheid en kwaliteit van haar gereedschappen. Al meer dan 65 jaar produceert RUBI alleen producten met een hoge duurzaamheid en weerstand, om de beste prestaties te leveren in de zwaarste werkomstandigheden en zich aan te passen aan de eisen van elke markt.

Neem contact met ons op voor gericht advies door onze specialisten.

Specificaties

Gewicht: 23,5 kg
Afmeting: 98,1 x 38,3 x 38,4 cm
Inclusief: 200 mm diamantschijf
Snijlengte: 65 cm
Laser: Nee
Toerental: 2915 RPM
Verstekzagen: Ja
Watergekoeld: Ja
45° afstelhaak: Ja
In hoogte verstelbaar: Nee
Nat: Ja
Aansluiting: 230 V / 50 Hz
Kwaliteit: Semi professioneel
Geschikt voor wandtegels: Ja
Geschikt voor vloertegels: Ja
Geschikt voor porcellanato: Ja
Geschikt voor natuursteen: Ja (lichte natuursteen)
Geschikt voor porselein/Gres: Ja
Geschikt voor: Alleen het eenvoudige zaagwerk

Meer informatie:

Meer informatie
NaamRubi DU 200 EVO Tegelzaagmachine incl. diamantzaagblad - 650mm - 55903
Type nummer55903 / DU 200 EVO
FabrikantRubi
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Rubi 55903 / DU 200 EVO Tegelzaagmachine aan te schaffen? Producten van Rubi zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Rubi Tegelzaagmachine ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Tegelzaagmachine:

Een Tegelzaagmachine zoals de Rubi 55903 / DU 200 EVO kan gebruikt worden voor:

- Het zagen van wand- en vloertegels

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice