usp1
usp2
usp3

Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer incl. mengarde in koffer - 1600W - 140mm

-image
Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer incl. mengarde in koffer - 1600W - 140mm-image
Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer incl. mengarde in koffer - 1600W - 140mm-image
238,19

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer: een revolutie in mengen
   Wanneer kracht en ergonomie samenkomen in gereedschap, weet je dat je iets speciaals in handen hebt. De Rubi Rubimix-16 Ergomax elektrische mixer is precies dat - een innovatief product ontworpen om de manier waarop je mengt, volledig te transformeren. Met een ongekende 1600 Watt aan vermogen, is deze mixer klaar voor zelfs de meest uitdagende klussen. Maar het gaat niet alleen om kracht; ergonomie speelt ook een grote rol. De eerste elektrische mixer op de markt met een in hoogte verstelbare handgreep, aangepast aan elke gebruiker, belooft comfort tijdens zelfs de langste mengsessies. Of je nu te maken hebt met dikkere substanties of simpele mengsels, de dubbele snelheidsopties van 0-580 rpm en 0-800 rpm staan garant voor perfecte consistentie. Daarnaast zorgt het snelle FAST-IN aansluitsysteem ervoor dat je de menggarde kan verwisselen zonder naar gereedschap te grijpen, terwijl de lengte van het snoer – 3 meter – je voldoende bewegingsvrijheid geeft. Laat je niet misleiden door de robuuste eigenschappen; de nieuwe en verbeterde handgreep biedt zowel comfort als stabiliteit, terwijl de maximale mengcapaciteit van 50 liter aantoont dat geen klus te groot is voor de Rubimix-16 Ergomax.

   Een mix van veiligheid en duurzame prestaties
   Veiligheid en betrouwbaarheid zijn twee onmisbare ingrediënten in elk gereedschap dat je vasthoudt, en de Rubi Rubimix-16 Ergomax elektrische mixer stelt hierin niet teleur. De krachtige 1600W motor is niet alleen ontworpen voor maximale capaciteit, maar ook met hoge betrouwbaarheid in gedachten. Dit maakt de mixer tot een duurzame keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers. De ergonomie, die zich naadloos aan iedere gebruiker aanpast, vermindert de kans op vermoeidheid en blessures, wat het een veilige optie maakt voor langdurig gebruik. Het snel verwisselbare FAST-IN aansluitsysteem voegt hier een extra laag veiligheid aan toe; er is geen gereedschap nodig om de garde te verwisselen, wat het risico op ongelukken vermindert. Stabiliteit en comfort tijdens het gebruik worden gewaarborgd door de nieuwe en verbeterde handgreep, terwijl de in hoogte verstelbare handgreep zorgt dat je altijd in de meest natuurlijke houding werkt. Kortom, de Rubimix-16 Ergomax staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid, gekoppeld aan indrukwekkende prestaties.

   Voordelen van bestellen bij ons: snel en voordelig
   Het kiezen van de Rubi Rubimix-16 Ergomax Mixer via onze webshop opent de deur naar vele voordelen. Ten eerste, snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. In onze snel bewegende wereld is tijd geld, en wij begrijpen dat als geen ander. Daarnaast blinken we uit in ons scherpe prijzenbeleid, wat betekent dat je altijd de beste deal krijgt. Maar het is niet alleen de prijs of de snelheid die telt - onze vriendelijke service maakt het winkelervaring compleet. Ons team staat klaar om je te helpen met elke vraag of zorg, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken. Kies je voor de Rubimix-16 Ergomax Mixer, dan kies je voor een product waarop je kunt rekenen, aangeboden door een webshop die jou vooropstelt.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Maximale menghoeveelheid

   50 l

   Video

   https://www.youtube.com/watch?v=TyJbzwJZRYs

   Opgenomen vermogen

   1600 W

   Snoerlengte (meting)

   3 m

   Diameter

   140

   Snoerlengte

   3

   EAN

   8413797249989

   Artikelnummer

   208515

   1x Fast-In Menggarde - 140mm
   1x Koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.