usp1
usp2
usp3

Rubi RUBIMIX-9 POWER MAX Elektrische mixer in koffer - 2100W

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Rubi RUBIMIX-9 POWER MAX Elektrische mixer in koffer - 2100W
226,19

Verwachte leverdatum

03-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de Rubi RUBIMIX-9 POWER MAX Mixer
      Als je op zoek bent naar kracht verpakt in een handige en gebruiksvriendelijke vorm, dan is de Rubi RUBIMIX-9 POWER MAX Elektrische Mixer jouw topkeuze. Deze mixer is een ware krachtpatser met een opgenomen vermogen van maar liefst 2100 Watt, waardoor geen mengtaak te zwaar is. Of je nu werkt met een maximale menghoeveelheid van 40 liter of met materialen die een fijne finesse vereisen, dit apparaat kan het allemaal aan. Dankzij de M15 aansluiting zijn accessoires gemakkelijk te verwisselen, waardoor je flexibel blijft in je werk. De mixer is uitgerust met een robuuste mengstaaf met een diameter van 140 milimeter, perfect voor zowel lichte als zware mengopdrachten. Met twee versnellingen en een indrukwekkend toerental van 880 omwentelingen per minuut ben je altijd verzekerd van het allerbeste resultaat. En het mooiste van alles? De Rubi RUBIMIX-9 wordt geleverd in een stevige koffer, waardoor je hem makkelijk kunt opbergen en vervoeren. Dit maakt het dé ideale partner voor elke professionele klusser of doe-het-zelver die opzoek is naar kwaliteit en efficiëntie in één.

      Veilig, duurzaam en betrouwbaar in gebruik
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Rubi RUBIMIX-9 POWER MAX Elektrische Mixer. Dit apparaat is niet alleen een krachtige hulp bij al je mengtaken, maar zorgt er ook voor dat je deze op een veilige en betrouwbare manier kunt uitvoeren. Hoewel de mixer niet over ingebouwde verlichting beschikt, compenseren de duidelijke gebruiksinstructies en ergonomisch ontworpen handvat voor een veilige grip tijdens elk gebruik. De robuuste bouw en kwalitatieve materialen garanderen een langdurig gebruik, wat betekent dat je op de Rubi RUBIMIX-9 kunt rekenen voor al je projecten, nu en in de toekomst. De betrouwbaarheid is tevens terug te zien in de duurzaamheid van het product; deze mixer staat garant voor vele uren mengplezier zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Kortom, een investering in deze mixer is een investering in veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

      Ontdek de voordelen van bestellen bij ons
      Wanneer je kiest voor de Rubi RUBIMIX-9 POWER MAX Elektrische Mixer via onze webshop, kies je niet alleen voor een topkwaliteit product, maar ook voor een ervaring die net zo gladjes verloopt als je mengsels. Maak je geen zorgen meer over lang wachten; met onze snelle levering heb jij je nieuwe mixer sneller in huis dan je "mix klaar" kunt zeggen. Bovendien is dit slechts één voorbeeld van de vele items in ons groot assortiment aan gereedschappen en accessoires. Naast de zekerheid van scherpe prijzen, geniet je ook van een vriendelijke service die altijd klaarstaat om jouw vragen te beantwoorden of advies te geven. Kiezen voor ons betekent dus kiezen voor gemak, snelheid, en de zekerheid dat je altijd de beste deal scoort. Met de Rubi RUBIMIX-9 in je gereedschapscollectie, ben je klaar voor elk project dat jouw kant op komt.

      Verpakt in

      Koffer

      Aansluiting

      M15

      Maximale menghoeveelheid

      40 l

      Toerental onbelast

      880 rpm

      Opgenomen vermogen

      2100 W

      Mengstaaf diameter

      140 mm

      Aantal versnellingen

      2

      Ingebouwde verlichting

      Nee

      EAN

      8413797269819

      1x Koffer
      1x Garde
      1x Fast-in adapter

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster