usp1
usp2
usp3

Sola Big T 8 m Rolmaat - 8m x 25mm

-image
41,39
39,99

Verwachte leverdatum

05-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Sola Big T 8 m Rolmaat: Meet met precisie
   Ontmoet jouw nieuwe beste vriend op de werkplek: de Sola Big T 8 m Rolmaat. Deze robuuste rolbandmaat is niet alleen een toonbeeld van precisie, maar biedt ook het ultieme gebruiksgemak. Met een meetlengte van 8 meter en een breedte van 25 centimeter is deze rolmaat perfect geschikt voor een breed scala aan meettaken, van kleine klusjes tot grootse projecten. De rode 2K behuizing, ondersteund door grijze softgrip delen, maakt de rolmaat praktisch onbreekbaar en zorgt voor een comfortabele grip. De stalen, geel gelakte meetband met Anti-Reflect coating voorkomt hinderlijke weerspiegeling en vergroot de leesbaarheid van de maatverdeling in cm/mm (zwart) en dm (rood). Of je nu werkt in de bouw of industrie, de Sola Big T 8 m Rolmaat, voldoenend aan de EEG nauwkeurigheidsklasse I, is jouw partner in nauwkeurigheid. Met functies als een automatische terugloop van de band, zelfcorrigerende eindhaak en tweevoudige rem met vergrendeling wordt meten een fluitje van een cent.

   Zekerheid op elke centimeter
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Sola Big T 8 m Rolmaat. Je kunt rekenen op jarenlang betrouwbare metingen, ongeacht de werkomstandigheden. De geïntegreerde zelfcorrigerende eindhaak zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurige metingen uitvoert, zelfs bij herhaaldelijk gebruik. De ergonomische behuizing, samen met de gepatenteerde, afneembare riemclip, maakt deze rolmaat niet alleen gemakkelijk te dragen, maar ook veilig in gebruik. De tweevoudige rem met vergrendeling biedt je de controle die je nodig hebt tijdens het meten, terwijl de onbreekbare behuizing de duurzaamheid van je tool garandeert. Kortom, de Sola Big T 8 m Rolmaat is ontworpen met het oog op betrouwbaarheid en veiligheid, zodat jij je kunt focussen op datgene wat echt telt: je werk.

   Waarom hier jouw maatje scoren?
   Ervaar de voordelen van winkelen bij onze webshop. Niet alleen bieden wij de Sola Big T 8 m Rolmaat aan tegen scherpe prijzen, maar onze service is ook ongeëvenaard vriendelijk. Snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe meetpartner, terwijl ons grote assortiment betekent dat je altijd vindt wat je zoekt, voor elke taak. Bij ons kies je voor gemak, kwaliteit en service, omdat wij geloven dat jouw tevredenheid centraal staat. Of je nu een professional bent in de bouw of industrie, deze rolmaat is de perfecte aanvulling op je gereedschapskist. Ontdek zelf waarom kiezen voor ons een slimme zet is en maak je werkzaamheden efficiënter en nauwkeuriger met de Sola Big T 8 m Rolmaat.

   Magnetisch

   Nee

   Meetlengte

   8 m

   EAN

   9002719014683

   Artikelnummer

   142929

   Breedte

   25 cm

   1x Sola Big T 8 m Rolmaat

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.