usp1
usp2
usp3

Sola BST Bouwstatief - 5/8" - 98-167cm

Sola BST Bouwstatief - 5/8" - 98-167cm
adviesprijs
125,00
107,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Een solide basis met de Sola 71120101 Laser statief
      Stel je voor: je werkt aan een fascinerend project en de zoektocht naar het perfecte statief voelt bijna als een avontuur. Je hebt iets nodig dat niet alleen veelzijdig en aanpasbaar is, maar ook jouw rechterhand vormt in het bereiken van ongekende precisie. Hier is de Sola BST Bouwstatief, jouw ideale bondgenoot in deze zoektocht. Deze held op het gebied van stabiliteit en flexibiliteit biedt een verstelbaar bereik van 98 tot maar liefst 167 cm, waardoor geen enkele uitdaging te groot is. Met zijn 5/8" aansluiting staat hij klaar om met een breed scala aan apparaten samen te werken, waardoor jouw mogelijkheden eindeloos worden. Geproduceerd door Sola, een naam synoniem met kwaliteit en betrouwbaarheid, biedt dit statief een fundamenteel platform voor jouw precisiewerk. Het belooft niet alleen een onwankelbare stabiliteit maar garandeert ook dat elke meting nauwkeuriger dan ooit tevoren wordt. Dit is niet zomaar een statief; het is jouw pad naar perfectie.

      Veilig en duurzaam: jouw betrouwbare partner in elk project
      Je weet het, veiligheid en duurzaamheid zijn niet onderhandelbaar – zeker niet op de werkplek. Met de Sola BST Bouwstatief sta jij op stevige grond. Dit statief, gemaakt om de ruigste omstandigheden te trotseren, belooft niet alleen stabiliteit maar ook een ongeëvenaarde duurzaamheid. De robuuste ontwerp zorgt ervoor dat je betrouwbaarheid in handen hebt, ongeacht of je binnen of buiten werkt, onder hete zon of koude regen. Dit is het gereedschap dat je zoekt wanneer je behoefte hebt aan een partner die je in al jouw projecten ondersteunt. Het draagt zorg voor jouw veiligheid en zorgt ervoor dat je met een gerust hart aan je precisiewerk kan beginnen. Met de Sola BST Bouwstatief kies je voor een investering in duurzaamheid en betrouwbaarheid, een keuze die elk project naar een hoger niveau tilt.

      Shop slim, shop snel: Jouw voordelen bij ons
      Waarom zou je je Sola BST Bouwstatief ergens anders bestellen, als je bij ons de perfecte mix van snelheid, kwaliteit en service kunt vinden? Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan jouw volgende project te beginnen. Wij begrijpen dat in de wereld van de bouw en doe-het-zelf, elke seconde telt. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw statief sneller dan je denkt bij jou is. En laten we de scherpe prijzen niet vergeten – bij ons vind je topkwaliteit tegen prijzen die jouw budget respecteren. Daarnaast biedt ons uitgebreide assortiment de zekerheid dat je vindt wat je zoekt – en meer. Kies voor de winkelervaring waar snelheid hand in hand gaat met een vriendelijke service en kwaliteit voorop staat. Met ons is het beste gereedschap voor jouw volgende project slechts een paar klikken verwijderd.

      Maximale werkhoogte

      167 mm

      Minimale werkhoogte

      98 mm

      Verstelbaar

      Ja

      Gewicht (Product)

      4800 g

      Aansluitingen inch

      5/8"

      EAN

      9002719009030

      1x Sola BST Bouwstatief - 5/8" - 98-167cm

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.