usp1
usp2
usp3

Sola Futura FT 30 m/B Landmetermaat - 30m

Sola Futura FT 30 m/B Landmetermaat - 30m
adviesprijs
63,00
52,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 50057901 Landmeter - Precisie ontmoet duurzaamheid
      Ben je op zoek naar een landmeter die zowel nauwkeurig als robuust is? De Sola Futura FT 30 m/B Landmetermaat is dan jouw perfecte maatje voor elk meetproject. Met een indrukwekkende nauwkeurigheid van klasse II, garandeert dit apparaat dat jouw metingen altijd spot-on zijn. Verpakt in een stevige kunststof behuizing met een handige riemclip, is deze landmeter gemaakt voor het echte werk. De Fibreflex technologie maakt de glasvezel meetband niet alleen knik- en breukvast, maar ook uitzonderlijk duurzaam. Zo ga je gemakkelijk en licht oprollen te werk, zonder in te leveren op precisie. De doorlopende cm maatverdeling in het zwart, samen met de inklapbare zwengel, zorgt ervoor dat je metingen altijd moeiteloos en accuraat zijn. De kunststof ring aan het begin van de band type B en de vergrendeling in de behuizing verhogen de gebruiksgemak. Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van wegenbouw tot elektriciens en scholen, de Sola Futura FT 30 m/B is de trouwe metgezel die je zoekt voor metingen tot 30 meter.

      Een veilige haven voor betrouwbare metingen
      Bij het uitvoeren van metingen, groot of klein, is de betrouwbaarheid van je gereedschap cruciaal. De Sola Futura FT 30 m/B biedt precies dat, met een focus op veiligheid en duurzaamheid. De robuuste kunststof behuizing beschermt niet alleen de glasvezel meetband tegen slijtage, maar zorgt ook voor een veilige grip tijdens het gebruik. De Fibreflex technologie voegt een extra laag zekerheid toe; de meetband is bestand tegen zware belasting en blijft flexibel onder alle omstandigheden. Vergrendeling van de ring in de behuizing voorkomt onverwachte bewegingen tijdens het meten, waardoor jouw veiligheid en de nauwkeurigheid van de meting altijd vooropstaan. Of je nu in de bouw, het onderwijs, of de elektriciteitssector werkt, met de Sola Futura FT 30 m/B heb je een betrouwbare partner in handen voor al jouw meettaken.

      Waarom wachten? Meet het verschil vandaag nog!
      Door te kiezen voor de Sola Futura FT 30 m/B Landmetermaat bij onze webshop, kies je niet alleen voor topkwaliteit en nauwkeurigheid, maar ook voor ongeëvenaarde service. Wij begrijpen hoe belangrijk snelle levering en een groot assortiment zijn voor professionals en hobbyisten. Daarom zorgen we ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op jouw essentiële gereedschappen. Naast deze voordelen, profiteer je van scherpe prijzen die je nergens anders vindt. Met onze vriendelijke service staat ons team altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het vinden van het perfecte gereedschap voor jouw project. Mis niet langer de kans om met de Sola Futura FT 30 m/B Landmetermaat de precisie in jouw werk naar een hoger niveau te tillen. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat dit stuk gereedschap kan maken.

      Nauwkeurigheid klasse

      Klasse II

      Materiaal

      Kunststof

      Meetlengte

      30 m

      Breedte (Product)

      13 cm

      EAN

      9002719012160

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.