usp1
usp2
usp3

Sola H 2.4/12 Vouwduimstok - Hout - 2,4m

Sola H 2.4/12 Vouwduimstok - Hout - 2,4m
11,99
9,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de veelzijdigheid van de Sola H 2.4/12 Duimstok
      Wanneer je op zoek bent naar een duimstok die niet alleen lang genoeg is voor al je interieur- en droogbouwprojecten, maar ook de duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt die je nodig hebt, dan is de Sola H 2.4/12 Vouwduimstok - Hout - 2,4m jouw perfecte match. Deze duimstok, vervaardigd uit Noors berkenhout, staat garant voor een hoge elasticiteit en een ongeëvenaarde treksterkte. Het materiaal is niet alleen robuust, maar ook nog eens voorzien van een slijtvaste, vuilafstotende en vochtbestendige laklaag die jouw duimstok beschermt tegen de elementen. De verdekte scharnieren zorgen ervoor dat je altijd duidelijk de maatverdeling kunt aflezen, terwijl de hoogwaardige verenstaal scharnieren met epoxycoating een optimale corrosiebescherming bieden. Of je nu met millimeters of centimeters werkt, deze tweezijdig bedrukte duimstok met EG-nauwkeurigheidsklasse III voldoet aan al jouw meetbehoeften.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      Bij het kiezen van gereedschap is het belangrijk om niet alleen te denken aan de functionaliteit, maar ook aan de veiligheid en het milieueffect. De Sola H 2.4/12 Vouwduimstok blinkt uit in beide aspecten. Door het gebruik van Noors berkenhout, een hernieuwbare bron, draag je bij aan de duurzaamheid. Daarnaast zorgen de robuuste scharnieren met hun epoxycoating niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een verhoogde veiligheid in gebruik. De beschermende laklaag behoudt niet alleen de levensduur van de duimstok door weerstand te bieden tegen vocht en vuil, maar maakt het ook gemakkelijker om de duimstok schoon te houden en te onderhouden. Dit betekent dat je op de lange termijn minder snel een vervanging nodig hebt, wat zowel voordelig is voor jouw portemonnee als voor het milieu.

      Waarom bestellen bij ons een slimme keuze is
      Het bestellen van jouw Sola H 2.4/12 Vouwduimstok in onze webshop biedt je niet alleen het gemak van een snelle levering, maar ook toegang tot ons uitgebreide assortiment van topkwaliteit gereedschap tegen scherpe prijzen. Ons doel is om jou, onze klant, te voorzien van vriendelijke service en de beste shoppingervaring. Bij ons vind je niet alleen deze duimstok, maar ook alle andere gereedschappen die je nodig hebt voor jouw projecten, allemaal onder één dak. Maak gebruik van onze expertise en geniet van de voordelen van kopen bij een specialist die weet wat je nodig hebt en hoe we je het beste kunnen helpen. Kies voor gemak, kwaliteit, en een service die je met een glimlach achterlaat.

      Meetlengte

      2.4 m

      Lengte (Product)

      2 m

      Materiaal

      Hout

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      9002719035435

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.