usp1
usp2
usp3

Sola LB-G Laserbril - Groen

Sola LB-G Laserbril - Groen
16,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek Sola 71124601 Laser Accessoires - verlicht jouw wereld
      In de bruisende wereld van precisie en duidelijkheid, introduceert de Sola LB-G Laserbril, een gamechanger in het verbeteren van jouw zicht op laserlijnen, vooral in heldere omgevingen. Stel je voor, je staat op het punt nauwkeurige metingen te verrichten of lijnen uit te zetten met je laserinstrument, maar de zonnestralen of felle binnenverlichting maken het bijna onmogelijk de laserlijnen duidelijk te zien. Met de Sola LB-G Laserbril wordt dit probleem opgelost. Geen beschermende bril, maar een visueel hulpmiddel die door middel van zijn groene lenzen, de zichtbaarheid aanzienlijk verhoogt. Ontworpen met precisie, meet deze bril 150 mm in de lengte, 60 mm in de breedte en heeft een hoogte van 50 mm, waarbij elk deel is gefabriceerd uit duurzaam kunststof. Deze enkelvoudige maar essentiële accessoire, ondersteund door de solide reputatie van Sola, tilt jouw vermogen om nauwkeurig en efficiënt te werken naar een hoger niveau.

      Een schild voor je zicht, betrouwbaar tot in het detail
      Het gebruik van de Sola LB-G Laserbril biedt je meer dan alleen verbeterde zichtbaarheid; het symboliseert een commitment aan veiligheid en duurzaamheid. Terwijl sommigen het misverstand kunnen hebben dat elke gekleurde bril bescherming biedt tegen laserstraling, is de LB-G specifiek ontworpen om het zicht op groene laserlijnen te verbeteren zonder te dienen als beschermingsmiddel tegen de laser zelf. Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, belooft deze bril een lange levensduur en een betrouwbare bijdrage aan jouw gereedschapskist. De betrouwbaarheid van het product wordt niet alleen gegarandeerd door zijn fysieke bouw, maar eveneens door de reputatie van Sola, een merk dat vakmensen al jaren voorziet van nauwkeurige instrumenten. Als je dus op zoek bent naar een manier om je werk efficiënter en veiliger te maken, dan biedt deze laserbril je die kans, met de zekerheid van kwaliteit en duurzaamheid.

      Waarom ons? Jouw werk, onze inzet
      Het kiezen van de Sola LB-G Laserbril bij onze webshop is een slimme zet voor professionals die waarde hechten aan precisie en efficiency. Maar waarom zou je juist bij ons bestellen? Allereerst, onze belofte van snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om jouw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Naast de efficiëntie in levering, is onze vriendelijke service er om jou te ondersteunen bij elke stap - van vragen over het product tot na de aankoop zorg. Bovendien, ons groot assortiment garandeert dat je naast de LB-G Laserbril, een veelheid aan andere gadgets en gereedschappen kunt vinden om jouw gereedschapskist te completeren. Kies dus voor ons, en ervaar zelf hoe onze toewijding aan snelle levering en vriendelijke service jouw werk eenvoudiger en plezieriger kan maken.

      Type accessoire

      Overig

      Hoogte (Product)

      50 mm

      Materiaal

      Kunststof

      Breedte (Product)

      60 mm

      Lengte (Product)

      150 mm

      Aantal stuks

      1

      EAN

      9002719019220

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.