usp1
usp2
usp3

Sola LSS 150 Liniaal - 150mm

-image
2,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de precisie van de Sola 56103001 Liniaal
   Wanneer precisie in jouw werkzaamheden essentieel is, dan is de Sola LSS 150 Liniaal - 150mm jouw ideale partner. Deze liniaal, vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij verenstaal, belooft niet alleen duurzaamheid, maar ook exactheid in elke meetopdracht. De dubbele, geëtste maatverdeling aan beide zijden maakt het lezen van metingen moeiteloos, terwijl je kunt kiezen tussen mm en cm met stappen van 0,5 mm voor die extra nauwkeurigheid. Of je nu bezig bent in staalconstructies of in de industrie, de hoge resolutie maatverdeling stelt je in staat werkzaamheden met de uiterste precisie uit te voeren. Dit alles, samen met de flexibele, maar toch stevige eigenschap van de liniaal, maakt de Sola LSS 150 onmisbaar voor iedere professional die waarde hecht aan kwaliteit en nauwkeurigheid.

   Jouw partner in veiligheid én duurzaamheid
   Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij het gebruik van ieder gereedschap, en de Sola LSS 150 Liniaal - 150mm is daarop geen uitzondering. De robuuste constructie van RVS waarborgt niet alleen een langdurig gebruik, maar zorgt er ook voor dat deze liniaal bestand is tegen de uitdagingen van de werkvloer. De nauwkeurige en duidelijke maatverdeling vermindert de kans op meetfouten, wat bijdraagt aan de veiligheid bij het uitvoeren van werkzaamheden. Of je nu bezig bent met fijnmechanica of grootschalige staalconstructies, je kunt rekenen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van dit onmisbare meetinstrument. Kiezen voor de Sola LSS 150 betekent investeren in een gereedschap dat jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook veiliger maakt.

   Maak het verschil met één klik
   Het bestellen van de Sola LSS 150 Liniaal - 150mm bij onze webshop maakt niet alleen een verschil in jouw werkzaamheden door de precisie en betrouwbaarheid, maar ook door de voordelen die wij bieden. Met onze snelle levering hoef je niet lang te wachten om met jouw nieuwe liniaal aan de slag te gaan. Bovendien ben je verzekerd van scherpe prijzen, waardoor je niet alleen investeert in kwaliteit, maar ook op een kostenefficiënte manier. In onze webshop vindt je niet alleen de Sola LSS 150 Liniaal, maar ook een groot assortiment ander gereedschap dat jouw werkzaamheden naar een hoger niveau tilt. Kies voor gemak, snelheid en betrouwbaarheid. Jouw volgende project verdient de precisie van de Sola LSS 150 Liniaal, en wij staan klaar om die zo snel mogelijk naar jou toe te brengen.

   Meetlengte

   0.15 m

   Materiaal

   RVS

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   9002719021261

   Artikelnummer

   142907

   Breedte

   13 mm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.