usp1
usp2
usp3

Sola MST Mini statief - Kunststof - 14cm - 1/4"

Sola MST Mini statief - Kunststof - 14cm - 1/4"
23,59

Verwachte leverdatum

14-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Een precisiewonder: de Sola MST Laser statief
      Duik in de wereld van professionele meetnauwkeurigheid met de Sola MST Mini statief, een klein maar robuust hulpmiddel dat ontworpen is om jouw lasermetingen naar een hoger niveau te tillen. Vervaardigd uit duurzaam ABS kunststof en elegant afgewerkt in het zwart, biedt dit statief stabiliteit en betrouwbaarheid in elke situatie. Met een gewicht van slechts 180 gram en een maximale hoogte van 14 cm, is dit mini statief een lichtgewicht oplossing die je eenvoudig overal mee naartoe neemt. Daarnaast kan het, met een handige transportlengte van 19 cm en een schroefdraad van 1/4", gemakkelijk geïntegreerd worden in jouw bestaande toolkit. Het draagt een maximaal gewicht van 1 kg en staat garant voor precieze positionering van jouw meetinstrumenten.

      Optimaal benutten zonder zorgen
      Bij het gebruik van de Sola MST Mini statief kun je rekenen op een veilige en duurzame ervaring. De robuuste ABS kunststof constructie waarborgt de duurzaamheid onder diverse omstandigheden, van zware bouwplaatsen tot de fijne details van binnenhuisarchitectuur. Met het makkelijk aanpasbare hoogtebereik ben je verzekerd van optimale flexibiliteit tijdens het werken. Hierdoor wordt niet alleen de betrouwbaarheid van je metingen verhoogd, maar ook de efficiëntie en veiligheid op de werkvloer. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, dit statief zorgt ervoor dat jouw laserapparaat stevig staat en precies daar richt waar jij het nodig hebt.

      Voeg precisie toe aan je project met een klik
      Door te kiezen voor de Sola MST Mini statief via onze webshop, profiteer je niet alleen van een precisietool die jouw projecten naar een hoger niveau tilt, maar ook van onze ongeëvenaarde service. Met snelle levering en scherpe prijzen maken wij het voor jou gemakkelijk om snel aan de slag te gaan met jouw nieuwe aankoop. Onze gebruiksvriendelijke webshop zorgt ervoor dat je moeiteloos vindt wat je nodig hebt, aangevuld met een assortiment dat geen grenzen kent. Stap in de wereld van professionele nauwkeurigheid en laat ons je begeleiden naar het voltooien van projecten met precisie en vertrouwen.

      Materiaal

      ABS

      Gewicht (Product)

      180 g

      EAN

      9002719035459

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.