usp1
usp2
usp3

Sola Popular PP 3 m Rolmaat - 3m x 13mm

Sola Popular PP 3 m Rolmaat - 3m x 13mm
adviesprijs
9,00
8,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontmoet je nieuwe maatje: de Sola Popular PP Rolmaat
      Stap binnen in de wereld van precisie met de Sola Popular PP 3 m Rolmaat, een betrouwbare toevoeging aan jouw gereedschapskit. Deze rolmaat schittert met zijn duurzame rode 2K behuizing, omhuld met zachte grijze softgrip bekleding, die zorgt voor een comfortabele grip tijdens het meten. Schaakmat aan alle weerspiegelingen door de geel gelakte, stalen meetband met anti-reflecterende coating. Met een doorlopende centimeter en millimeter maatverdeling, in zwart met decimeters in het rood, maakt de Sola Popular PP Rolmaat nauwkeurig meten eenvoudig. Tel daarbij de EEG nauwkeurigheidsklasse II, automatische bandterugloop, zelfcorrigerende eindhaak en tweevoudige rem met vergrendeling op, en je hebt een rolmaat die niet alleen betrouwbaar is, maar ook jouw efficiëntie verhoogt. De slim ontworpen schokdemper beschermt de eindhaak tegen slijtage, wat de levensduur van jouw meetmaatje verlengd, en de handige riemclip zorgt ervoor dat deze vriend altijd binnen handbereik is.

      Veilig en duurzaam meten op de bouwplaats
      De Sola Popular PP 3 m Rolmaat is jouw ideale partner voor elke meetklus, groot of klein. Veiligheid en duurzaamheid staan centraal in het ontwerp van deze rolmaat. De ergonomische behuizing voelt niet alleen fijn aan, maar beschermt de rolmaat ook tegen de ruige omstandigheden op de bouwplaats. De automatische terugloop en zelfcorrigerende eindhaak voorkomen foutieve metingen en zorgen ervoor dat de rolmaat efficiënt en zonder gedoe gebruikt kan worden. Dankzij de slim geïntegreerde schokdemper blijft de eindhaak langer intact, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Met de Sola Popular PP 3 m krijg je dus een betrouwbaar, nauwkeurig en duurzaam meetgereedschap dat jouw projecten op de bouwplaats of in een industriële omgeving naar een hoger niveau tilt.

      Jouw product, ons assortiment: een winnende combinatie
      Wanneer je voor de Sola Popular PP 3 m Rolmaat kiest, haal je niet alleen een betrouwbaar en veelzijdig instrument in huis, maar ook de zekerheid van een aankoop bij een webshop die jouw behoeften begrijpt. Met snelle levering en een vriendelijke service zorgen wij ervoor dat jouw gereedschapskist sneller dan je denkt compleet is. Ons uitgebreide assortiment biedt alles wat je hart begeert en onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd waar voor je geld krijgt. Maak jouw werk gemakkelijker en efficiënter met de Sola Popular PP 3 m Rolmaat, en ontdek waarom onze webshop de favoriete bestemming is voor iedereen die naar topkwaliteit gegrepen meetinstrumenten zoekt. Met ons aan je zijde is elke meetuitdaging er een die je met vertrouwen tegemoet kunt zien.

      Magnetisch

      Nee

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Breedte band rolmaat

      13 mm

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Meetlengte

      3 m

      EAN

      9002719011958

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.