usp1
usp2
usp3

Sola REC LGD0 Laserontvanger - 80m

Sola REC LGD0 Laserontvanger - 80m-image
Sola REC LGD0 Laserontvanger - 80m-image
Sola REC LGD0 Laserontvanger - 80m-image
Sola REC LGD0 Laserontvanger - 80m-image
Sola REC LGD0 Laserontvanger - 80m-image
Sola REC LGD0 Laserontvanger - 80m-image
Sola REC LGD0 Laserontvanger - 80m-image
Sola REC LGD0 Laserontvanger - 80m-image
adviesprijs
204,00
175,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met precisie: de Sola 71111901 Laserontvanger
   Als je de lat voor meetprecisie hoger wilt leggen, dan staat de Sola REC LGD0 Laserontvanger - 80m klaar om die uitdaging aan te gaan. Stel je voor: een toestel dat niet alleen je metingen naar een volgend niveau tilt, maar dit ook doet met een verbazingwekkende betrouwbaarheid dankzij de IP54-classificatie. Dat betekent dat je in weer en wind kunt vertrouwen op jouw nieuwe partner. Of je nu binnen aan een gedetailleerd bouwplan werkt of buiten in de elementen jouw projecten tot leven brengt, deze laserontvanger met een bereik van 80 vierkante meter laat je nooit in de steek. De solide afmetingen zorgen ervoor dat de ontvanger gemakkelijk te hanteren is, terwijl de duurzaamheid gegarandeerd wordt door de robuuste bouw. Werk je in extreme omstandigheden? Geen zorgen. Jouw nieuwe laserontvanger werkt feilloos van -15 tot 60 graden Celsius. Kortom, de Sola REC LGD0 is niet zomaar een tool; het is een belofte van precisie, duurzaamheid en betrouwbaarheid van Sola – een naam die staat voor topkwaliteit in meetgereedschap.

   Zeker en veilig: jouw betrouwbare metgezel
   Met de Sola REC LGD0 Laserontvanger heb je altijd een betrouwbare metgezel aan je zijde, ongeacht de omstandigheden waarin je werkt. Dankzij de IP54-rating, ben je verzekerd van een toestel dat zowel stof- als spatwaterdicht is. Dit betekent dat je zonder problemen je werk kunt voortzetten, zelfs als het weer omslaat of je in een stoffige werkomgeving terechtkomt. De robuuste bescherming en de temperatuurweerstand van -15 tot 60 graden Celsius stellen veilig dat jouw laserontvanger een betrouwbare partner blijft voor elke klus. Met deze garantie op veiligheid en duurzaamheid kun je met een gerust hart al je aandacht richten op het werk dat voor je ligt. Kies voor de Sola REC LGD0 en ervaar de rust van werken met gereedschap waarop je kunt bouwen, klus na klus, jaar na jaar.

   Top keuze voor jouw projecten: snel, betrouwbaar, en altijd klaar
   Waarom zou je genoegen nemen met minder als je de beste service kunt krijgen voor jouw Sola REC LGD0 Laserontvanger bestelling? Wij begrijpen dat in jouw branche, elke seconde telt. Daarom beloven we niet alleen een razendsnelle levering, maar ook dat je kunt genieten van onze scherpe prijzen en het brede assortiment. Tijd is geld, en wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe laserontvanger snel en efficiënt wordt geleverd, zodat je zonder vertraging aan de slag kunt gaan. Bovendien staan wij altijd voor je klaar met onze vriendelijke service, om jou te voorzien van deskundig advies en antwoorden op al jouw vragen. Maak het jezelf gemakkelijk, kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en laat ons de rest regelen. Geniet van de zekerheid van een topaankoop bij ons, want wij staan garant voor jouw tevredenheid.

   Bereik

   80 m²

   IP waarde

   IP54

   EAN

   9002719033813

   Artikelnummer

   186881

   Gewicht (Product)

   210 g

   Lengte (Product)

   195 cm

   Hoogte (Product)

   30 cm

   Breedte (Product)

   70 cm

   1x 9V Blokbatterij
   1x Baakhouder

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.