usp1
usp2
usp3

Sola RS 30 Meetdriehoek Metrisch - 30cm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

-image
adviesprijs
44,00
30,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Sola 56160201 Aftekenhulp, jouw precisiepartner
   Je kent het wel, die projecten waarbij elk millimeter telt en precisie het verschil maakt tussen trots en teleurstelling. Hier komt de Sola RS 30 Meetdriehoek Metrisch - 30cm in beeld; jouw redder in nood voor nauwkeurige meet- en aftekenwerkzaamheden. Deze aftekenhulp is een essentieel stuk gereedschap met een perfecte balans tussen compactheid en functionaliteit, met zijn afmetingen van 305 bij 305 mm. Dankzij het kwaliteitsmerk Sola, bekend om zijn duurzaamheid en precisie, kun je betrouwbaar meten en aftekenen zonder zorgen over afwijkingen. Het aluminium materiaal belooft een lange levensduur en maakt de Sola RS 30 weerbestendig tegen dagelijkse slijtage. Niet te vergeten, het metrische systeem zorgt dat je eenvoudig en snel afmeet volgens internationale standaarden. Een modelcode, 56160201, belichaamt deze kwaliteiten en verzekert jou van een product waarop je kunt bouwen voor al je projecten.

   Zet veiligheid en duurzaamheid voorop met de Sola RS 30
   Wanneer je werkt aan projecten die precisie vereisen, realiseer je je misschien niet meteen dat veiligheid net zo belangrijk is. Met de Sola RS 30 Meetdriehoek zet je altijd een veilige stap voorwaarts. Dit stuk gereedschap, vervaardigd uit licht maar sterk aluminium, biedt niet alleen een stevig houvast maar garandeert ook stabiliteit tijdens het aftekenen. Je kunt gemakkelijk vertrouwen op dit gereedschap voor een veilige werkomgeving, zonder in te leveren op de nauwkeurigheid van je werk. De duurzaamheid en robuustheid van de Sola RS 30 zorgen ervoor dat je niet constant nieuw gereedschap hoeft aan te schaffen, wat uiteindelijk zowel tijd als geld bespaart. Betrouwbaar gereedschap zoals de Sola RS 30 laat je met vertrouwen werken aan elk project, verzekerd dat je gereedschap net zo goed presteert als jij.

   Ontdek het gemak van bestellen bij ons
   Kiezen waar je je Sola RS 30 Meetdriehoek Metrisch - 30cm bestelt, is net zo belangrijk als het selecteren van het gereedschap zelf. Als je voor ons kiest, profiteer je niet alleen van een nauwkeurig en betrouwbaar gereedschap, maar ook van een aantal extra voordelen die jouw winkelervaring verbeteren. We begrijpen hoe belangrijk snelle levering voor je is; daarom zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe aftekenhulp snel en efficiënt bij jou wordt bezorgd. Ook bieden we een breed assortiment aan gereedschappen en accessoires aan, waardoor je gemakkelijk alles wat je nodig hebt op één plek kunt vinden. Dit alles bieden we aan tegen scherpe prijzen, zodat je zeker bent van kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Tel daar onze vriendelijke service bij op, en je begrijpt waarom kiezen voor ons de slimme keuze is.

   Meetlengte

   305 mm

   Materiaal

   Aluminium

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   9002719043577

   Artikelnummer

   401773

   Lengte

   305 mm

   Breedte

   305 mm

   1x Sola RS 30 Meetdriehoek Metrisch - 30cm

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster