usp1
usp2
usp3

Sola S 1/ 4 SOLA Timmermans duimstok - hout - blank - 1m

Sola S 1/ 4 SOLA Timmermans duimstok - hout - blank - 1m
adviesprijs
19,00
15,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola 54210101 Duimstok
      Wanneer je vakmanschap en precisie waardeert, dan is de Sola S 1/4 SOLA Timmermans duimstok jouw onmisbare partner. Deze duimstok, vervaardigd uit gecertificeerd maatvast hardhout, garandeert niet alleen duurzaamheid maar ook de nauwkeurigheid die noodzakelijk is in jouw projecten. Met vier leden die maatverdeling aan beide zijden en onderzijde bieden, krijg je een veelzijdige tool in handen. De maatverdeling, zowel cm/mm als inch, is duidelijk leesbaar in zwart aangebracht, waardoor je snel en efficiënt kunt werken. Deze robuuste duimstok is splintervrij en valt in de EEG nauwkeurigheidsklasse II, wat je de zekerheid geeft van een betrouwbare meting bij elke taak. De messingen scharnieren en eindkapjes dragen bij aan een duurzame werking, waardoor deze duimstok een langdurige investering is. Het blanke lak geeft het geheel een stijlvolle afwerking, geschikt voor diverse toepassingen zoals timmerwerk, droogbouw of interieurbouw.

      Veilig en duurzaam meten voor elke professional
      De Sola S 1/4 SOLA Timmermans duimstok staat synoniem voor veiligheid en duurzaamheid. De robuuste bouw ervan betekent dat je niet snel een nieuwe hoeft aan te schaffen, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld. De messingen scharnieren zorgen voor soepele bewegingen zonder risico op plotseling dichtklappen, waardoor je werkplek veiliger wordt. De kwaliteit van het gecertificeerde hardhout en de blank gelakte afwerking bieden een extra beschermingslaag tegen dagelijkse slijtage. Dit maakt de duimstok uitermate geschikt voor zware werkomstandigheden en langdurige projecten. Nauwkeurigheid is gegarandeerd door de inachtneming van de EEG nauwkeurigheidsklasse II, waardoor je elke keer weer op betrouwbare metingen kunt rekenen. Het is de perfecte combinatie van veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid die elke professional nodig heeft in zijn gereedschapskist.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Bij het bestellen van jouw Sola S 1/4 SOLA Timmermans duimstok via onze webshop, profiteer je niet alleen van een scherp geprijsd assortiment maar ook van onze snelle levering. Wij begrijpen dat tijd geld is, vooral in de bouwsector, en daarom zetten wij ons in om jouw gereedschap zo snel mogelijk bij je te krijgen. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je verder kunt kijken dan alleen de duimstok, met alles wat je nodig hebt op één plek. Combineer dat met onze vriendelijke service, waarbij we altijd klaarstaan om je vragen te beantwoorden of advies te geven, en je hebt de perfecte plek gevonden voor al je gereedschap behoeften. Kies voor gemak, snelheid en kwaliteit wanneer je jouw gereedschap kiest.

      Meetlengte

      1 m

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      9002719019398

      Artikelnummer

      142866

      Lengte (Product)

      1 m

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.