usp1
usp2
usp3

Sola SRB 500 Schrijfhaak - 500 x 170mm

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

Sola SRB 500 Schrijfhaak - 500 x 170mm
adviesprijs
41,00
25,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola 56012501 Winkelhaak
      Als vakman weet je hoe essentieel nauwkeurigheid is, of je nu bezig bent met timmerwerk, meubelmaking of interieurbouw. De Sola SRB 500 Schrijfhaak spreekt in dat opzicht boekdelen met zijn voortreffelijke kenmerken. Met een degelijke been van roestvrij verenstaal en een blok gemaakt van brons geanodiseerd aluminium, staat deze winkelhaak garant voor duurzaamheid en stabiliteit. De dubbele, geëtste maatverdeling aan beide zijden, evenals de verstekoptie van 45 graden, verzekeren je van precisie bij elke markering. Bovendien, de zorgvuldige afwerking van het blok, afgeschuind om verwondingen te voorkomen, getuigt van het doordachte design. Bondig maar stevig is het been drievoudig bevestigd aan het blok, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare metgezel in elke klus. Maak kennis met deze hoogwaardige gereedschapstoevoeging en verhef je werk naar het volgende niveau.

      Veilig en consistent: jouw ideale maatje in de werkplaats
      Veiligheid en duurzaamheid zijn geen loze woorden als het op de Sola SRB 500 Schrijfhaak aankomt. De combinatie van roestvrij verenstaal en brons geanodiseerd aluminium niet alleen verhoogt de levensduur, maar zorgt ook voor een stabiel fundament voor elke markering die je maakt. De drievoudige bevestiging van het been aan het aluminium blok elimineert wankelen, een veelvoorkomend probleem bij minder kwalitatieve winkelhaken. Dit draagt bij aan je veiligheid en zorgt ervoor dat je met vertrouwen te werk kunt gaan. Daarnaast biedt de afgeschuinde rand van het blok extra bescherming tegen onverhoopte verwondingen. Met zijn duurzame constructie en ontwerp gericht op gebruikersveiligheid, is de Sola SRB 500 Schrijfhaak een betrouwbare partner voor elke professional.

      Waarom juist nu kiezen voor de Sola SRB 500?
      Investeren in topgereedschap zoals de Sola SRB 500 Schrijfhaak is een slimme zet, en dankzij onze webshop is dat nu eenvoudiger dan ooit. We staan bekend om onze snelle levering, wat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om dit staaltje precisie in handen te krijgen. Ook ons breed assortiment spreekt boekdelen; niet alleen vind je deze uitmuntende winkelhaak, maar ook alles wat je mogelijk nog meer nodig hebt voor je projecten. Je profiteert van onze scherpe prijzen, wat betekent dat topkwaliteit binnen handbereik komt zonder dat je de bank hoeft te breken. Bovendien is onze vriendelijke service altijd beschikbaar om je te helpen bij je keuzes. Kortom, voor de professional die waarde hecht aan kwaliteit, precisie, en een probleemloze aankoopervaring, is onze webshop de uitgelezen bestemming.

      EAN

      9002719021056

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster