usp1
usp2
usp3

Sola Tri-Matic TM 5 m Rolmaat - 5m x 19mm

Sola Tri-Matic TM 5 m Rolmaat - 5m x 19mm
adviesprijs
33,00
27,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola Tri-Matic TM Rolmaat
      Als het aankomt op accuratesse en betrouwbaarheid, staat de Sola Tri-Matic TM 5 m Rolmaat met 5 meter aan meetplezier op de voorgrond. Deze rolmaat, gekenmerkt door zijn verchroomde kunststof behuizing en een meetband van staal, is ontworpen om de precisie naar een hoger niveau te tillen. Met de EEG nauwkeurigheidsklasse I ben je verzekerd van metingen die kloppen tot de millimeter. Daarnaast is de anti-reflecterende coating een echte uitkomst voor als je buitenshuis werkt onder de felle zon. De automatische terugloop van de band, gecombineerd met een zelfcorrigerende eindhaak en een tweevoudige rem, til het gebruiksgemak van deze rolmaat ver boven de standaard. Of je nu werkt aan een project in de bouw, in de industrie of in de werktuigbouw, de Sola Tri-Matic TM 5 m rolmaat maakt jouw metingen eenvoudig, nauwkeurig en betrouwbaar.

      Veilig en duurzaam opmeten met vertrouwen
      Bij het werken aan projecten waar precisie van cruciaal belang is, kan je niet anders dan vertrouwen op je gereedschap. De Sola Tri-Matic TM 5 m rolmaat begrijpt dit en gaat nog een stap verder om zekerheid en duurzaamheid te garanderen. De ergonomische behuizing met een handige riemclip zorgt ervoor dat deze meetmaatje altijd binnen handbereik is, terwijl de schokdemper de eindhaak beschermt tegen de onvermijdelijke valpartijen en stoten. Het resultaat? Een rolmaat die langer meegaat en je de vrijheid geeft om te focussen op je werk, zonder zorgen over de betrouwbaarheid van je metingen. De tweevoudige rem staat garant voor exacte instellingen, zodat je elke keer weer, met vertrouwen aan de slag kunt.

      De slimme keuze: jouw Sola Tri-Matic bij ons bestellen
      Kiezen waar je jouw Sola Tri-Matic TM 5 m Rolmaat aanschaft, is net zo belangrijk als de beslissing om hem aan te schaffen. En hier schitteren wij met onze beloftes van snelle levering en scherpe prijzen. Door te bestellen bij onze webshop, ben je verzekerd van een zorgeloze aankoopervaring. Ons groot assortiment garandeert dat je altijd vindt wat je zoekt, terwijl onze competitieve prijzen ervoor zorgen dat je altijd de beste deal scoort. Daarbij komt onze razendsnelle levering, zodat je niet lang hoeft te wachten om jouw nieuwe meetcompagnon in gebruik te nemen. Met deze voordelen is het duidelijk: voor nauwkeurigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid ben je bij ons aan het juiste adres voor jouw Sola Tri-Matic TM 5 m Rolmaat.

      Magnetisch

      Nee

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Meetlengte

      5 m

      Breedte band rolmaat

      19 mm

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      9002719003151

      1x Sola Tri-Matic TM rolmaat

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.