usp1
usp2
usp3

Sola ZWCA 1000 Timmermanshaak - 1000 x 380mm

Sola ZWCA 1000 Timmermanshaak - 1000 x 380mm
71,69

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Sola ZWCA 1000 Timmermanshaak
      De Sola ZWCA 1000 Timmermanshaak is niet zomaar een gereedschap; het is de held onder de winkelhaken. Met benen van staal gehuld in een opvallende rode poedercoating, is deze timmermanshaak niet alleen een lust voor het oog, maar ook een baken van kracht en duurzaamheid. De 35mm brede benen zijn voorzien van een dubbele mm/cm maatverdeling met een duidelijke witte opdruk, waardoor jij jouw metingen met uiterste precisie kunt uitvoeren. Het veerkrachtige en nagenoeg onbreekbare ontwerp maakt het de perfecte partner voor elke klus. Bovendien, met aftekengaten kun je gemakkelijk en accuraat afmetingen overbrengen, terwijl het aftekenbereik van 2 - 20,5 cm in stappen van 0,5 cm ervoor zorgt dat geen enkele meting je ontglipt. Dankzij de vuilwerende coating blijft je timmermanshaak langer schoon en is hij gemakkelijker te onderhouden. Deze essentiële tool, VPA-GS gekeurd voor kwaliteit en veiligheid, is onmisbaar voor de timmerman, in de droogbouw, en in vele andere toepassingen.

      Veilige en betrouwbare precisie voor elke klus
      Bij elke klus speelt veiligheid een centrale rol en betrouwbaarheid is cruciaal wanneer het aankomt op het meten en aftekenen. De Sola ZWCA 1000 Timmermanshaak garandeert beide. De sterke stalen benen, afgewerkt met een opvallende rode poedercoating, zijn niet alleen robuust en veerkrachtig maar ook nagenoeg onbreekbaar, waardoor dit stuk gereedschap de tand des tijds doorstaat. Elk detail, van de dubbele mm/cm maatverdeling met heldere witte opdruk tot de vuilafstotende coating, is zorgvuldig overwogen om je werk makkelijker te maken zonder in te boeten op nauwkeurigheid. Het aftekenbereik en de specifiek ontworpen aftekengaten stellen je in staat om met vertrouwen elke meting over te brengen. De VPA-GS certificatie is het ultieme bewijs van de hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden van deze Timmermanshaak, waardoor je met een gerust hart aan elke klus begint.

      Waarom juist deze Timmermanshaak bij ons bestellen?
      Als jij jouw gereedschapskist wilt upgraden met de Sola ZWCA 1000 Timmermanshaak, dan is onze webshop de place to be. Niet alleen omdat we bekend staan om onze snelle levering, waardoor jij niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te kunnen, maar ook vanwege ons brede assortiment. Bij ons vind je altijd precies wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te assisteren met elke vraag. Zo combineren wij het gemak van online winkelen met de betrouwbaarheid en kwaliteit die je in elke fysieke winkel zou verwachten. Met de Sola ZWCA 1000 Timmermanshaak in jouw toolbox, samen met de zekerheid van bestellen bij een webshop die jouw belangen op de eerste plaats zet, ben je werkelijk klaar voor elke uitdaging die op je pad komt.

      EAN

      9002719019718

      Artikelnummer

      142844

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.