usp1
usp2
usp3

Sola ZWCA 800 Timmermanshaak - 800 x 320mm

Sola ZWCA 800 Timmermanshaak - 800 x 320mm
47,69

Verwachte leverdatum

21-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 56132201 Winkelhaak: Een Must-Have voor elke Klus
      De Sola ZWCA 800 Timmermanshaak is geen gewone winkelhaak. Dit instrument, met benen vervaardigd uit staal en een opvallende rode poedercoating, is jouw ideale partner voor precieze afmetingen op de werkvloer. Met een beenbreedte van 35mm en een aftekenbereik variërend van 2 tot 20,5cm in halve centimeter stappen, biedt het een ongeëvenaarde precisie. De witte opdruk van de dubbele mm/cm maatverdeling springt direct in het oog, zelfs in de meest stoffige omstandigheden, dankzij de vuilwerende coating. Het is nagenoeg onbreekbaar, veerkrachtig, en met zijn VPA-GS keurmerk weet je dat je kwaliteit in handen hebt. De aftekengaten zijn handig voor het overbrengen van exacte afmetingen, waardoor het een must-have gereedschap is, niet alleen voor timmermannen maar ook in de droogbouw en andere vakgebieden.

      Veilig en Duurzaam: Jouw Betrouwbare Partner bij elke Klus
      Met de Sola ZWCA 800 Timmermanshaak sla je twee vliegen in één klap: veiligheid en duurzaamheid. De rode poedercoating dient niet enkel als een stijlvol accent maar beschermt ook het staal tegen corrosie en slijtage, waardoor het jarenlang mee gaat. De specifieke vormgeving en het gebruik van kwaliteitsmaterialen maken het een zeer veerkrachtige tool die tegen een stootje kan. Het feit dat het VPA-GS gekeurd is, verzekert jou van een product dat niet alleen veilig is in gebruik, maar ook voldoet aan strenge Duitse en Europese normen. Dit betekent dat je met een gerust hart aan elk project kunt beginnen, wetende dat je gereedschap betrouwbaar en duurzaam is.

      Waarom Kiezen voor Deze Timmermanshaak?
      De keuze voor de Sola ZWCA 800 Timmermanshaak van onze webshop geeft je directe toegang tot enkele onovertroffen voordelen. Ten eerste profiteer je van onze snelle levering, die ervoor zorgt dat je niet langer hoeft te wachten dan nodig is om met je project aan de slag te gaan. Daarnaast geniet je van scherpe prijzen, waardoor je gegarandeerd waar voor je geld krijgt. Maar dat is niet alles; onze vriendelijke service is altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of adviezen, zodat je de best mogelijke keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften. Bij ons ben je dus niet alleen verzekerd van een topkwaliteit product, maar ook van een winkelervaring die even plezierig als eenvoudig is.

      EAN

      9002719019701

      Artikelnummer

      142831

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.