usp1
usp2
usp3

Stiga BC 435 HD 4-takt Benzine bosmaaier - 43cm

Stiga BC 435 HD 4-takt Benzine bosmaaier - 43cm-image
498,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Stiga 281321003/21 Benzine bosmaaier: Maaimacht op z'n best
   Zeg maar dag tegen die verwaarloosde hoekjes van je tuin en hallo tegen de Stiga BC 435 HD 4-takt Benzine bosmaaier. Met een maaibreedte van maar liefst 43 centimeter en aangedreven door een krachtige 35,8 cc (1 kW) 4-takt benzinemotor, biedt deze machine je de perfecte mix van kracht en finesse. Wat deze bosmaaier onderscheidt, is de extra aandacht voor duurzaamheid en gebruiksgemak. De geavanceerde 4-takt motor zorgt niet alleen voor een stillere werking en lagere uitstoot, maar ook voor beperkte trillingen tijdens het gebruik. Dit zorgt voor een meer aangename gebruikservaring, zowel voor jou als voor de omgeving. Daarnaast biedt de Tap&Go trimmerspoel met dubbele maaidraad de mogelijkheid om snel en efficiënt te werken door simpelweg de trimmerspoel tegen de grond te tikken om de draad te verlengen. Uitgerust met een U-greep en meegeleverde draagriem, biedt deze bosmaaier een uitzonderlijk evenwicht en een optimale gewicht-vermogenverhouding voor comfortabel en langdurig gebruik. Of je nu te maken hebt met lichte of veeleisende begroeiing, de Stiga BC 435 HD is jouw betrouwbare partner voor een prachtig onderhouden buitengebied.

   Veilige en duurzame keuze voor tuinliefhebbers
   De Stiga BC 435 HD 4-takt Benzine bosmaaier is niet alleen een krachtige bondgenoot in het onderhoud van je tuin, hij is ook ontworpen met jouw veiligheid en die van de planeet in het achterhoofd. Door gebruik te maken van een 4-takt benzinemotor, profiteer je van een machine die zuiniger is in brandstofverbruik en een verminderde uitstoot heeft vergeleken met traditionele 2-taktmotoren. Dit betekent dat je kunt genieten van lange werksessies in je tuin, zonder je zorgen te maken over het milieu of onnodige onderbrekingen om bij te tanken. Bovendien zorgt de constructie met beperkte trillingen ervoor dat je comfortabel kan blijven werken, waardoor de kans op vermoeidheid of letsel afneemt. De meegeleverde dubbele bike-handgreep en draagriem zorgen voor een verdeling van het gewicht over je lichaam, waardoor je de bosmaaier urenlang kunt gebruiken zonder overbelasting. Kortom, de Stiga BC 435 HD bosmaaier is jouw duurzame keuze voor veilig, comfortabel en milieuvriendelijk tuinonderhoud.

   Optimaal gemak met onze webshop
   Wanneer je kiest voor de Stiga BC 435 HD 4-takt Benzine bosmaaier via onze webshop, kies je niet alleen voor een topkwaliteit gereedschap, maar ook voor service en gemak. Wij begrijpen dat je enthousiast bent om zo snel mogelijk aan de slag te gaan, daarom bieden we snelle levering direct aan je deur. Je hoeft niet langer te wachten of uit te kijken naar een geschikt moment om naar de winkel te gaan; je droomgereedschap is slechts één klik bij je vandaan. Bovendien profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je altijd waar voor je geld krijgt. Maar dat is niet alles; onze vriendelijke service staat klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te verlenen waar nodig. Bij ons is de aankoop van je nieuwe Stiga bosmaaier niet slechts een transactie, maar het begin van een vlot en plezierig tuinonderhoud avontuur. Kies voor gemak, kies voor ons.

   Type motor

   Benzine

   Trimwijze

   Draad, Mes

   Cilinderinhoud

   35.8 cm³

   Maaibreedte

   43 cm

   Brandstof

   Benzine

   Snijbreedte

   430 mm

   Werkt op

   Benzine

   Handgreep

   U-Greep

   EAN

   8008984840515

   Artikelnummer

   324637

   1x Draadspoel nylon
   1x Metalen mes
   1x Harnas
   1x Schroevendraaier
   1x Combisleutel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.