usp1
usp2
usp3

Zircon MultiScanner L550c OneStep Multifunctionele muurscanner - 100mm

-image
103,39
90,39

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van Zircon MultiScanner L550c OneStep: de ultieme muurdetectie
   Ken je dat gevoel dat je middenin een klus zit en je plots beseft dat je geen idee hebt wat er precies achter die muur zit? Niemand wil per ongeluk een balk raken of, erger nog, een stroomdraad. Daarom is de Zircon MultiScanner L550c OneStep multifunctionele muurscanner jouw nieuwe beste vriend op klusgebied. Deze krachtpatser lokaliseert balken, metaal en zelfs stroomdraden achter muren, vloeren en plafonds met een precisie die jouw klus naar het volgende niveau tilt. Met het geavanceerde ColorTrip™ display dat verandert van kleur gebaseerd op wat het detecteert - groen voor balken, blauw voor metaal en rood voor stroom - wordt scannen niet alleen effectief, maar ook visueel heel helder. De 4-modus schakelaar biedt verscheidene scanningsopties, terwijl een helder LCD display in combinatie met het gepatenteerde SpotLite® Pointer en een geluidstoon jou direct wijzen naar het gezochte doel. Met zulke slimme features is de kans op fouten minimaliseren en jouw klus verloopt soepeler dan ooit.

   Veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats
   Veiligheid is niet alleen een woord voor ons; het is een belofte. De Zircon MultiScanner L550c OneStep is ontworpen met jouw veiligheid en die van je omgeving in het achterhoofd. Met functies zoals de WireWarning® detection, die actieve stroomdraden detecteert, en de ACT™ (Auto Correcting Technology) die gebruikelijke gebruiksfouten automatisch corrigeert, biedt deze muurscanner jou zowel de veiligheid als de betrouwbaarheid die je zoekt in gereedschap. Het stevige ontwerp, gecombineerd met een rubberen handvat voor een antislip grip, garandeert niet alleen een duurzaam gebruik maar ook een comfortabele ervaring bij langdurige klusprojecten. Met de MultiScanner heb je een tool in handen die bestand is tegen zowel de perikelen van het klimaat als de intensiteit van jouw klusbehoeften, van de maximale opslagtemperatuur van 66 Celsius tot aan de minimale werktemperatuur van -7 Celsius.

   Kies voor de slimme koop: Voordelen van bestellen bij ons
   Waarom zou je jouw Zircon MultiScanner L550c OneStep bij ons bestellen? Nou, allereerst bieden wij snelle levering. We weten hoe ongeduldig je kan zijn om met jouw nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Daarbij komt dat wij een groot assortiment hebben; niet alleen vind je bij ons de MultiScanner, maar ook alle andere tools die je mogelijk nodig hebt voor jouw project. Combineer dit met onze scherpe prijzen en vriendelijke service, en je weet dat je niet alleen een product koopt; je investeert in een ervaring. Wij zijn hier om jou te ondersteunen, van het moment van aankoop tot aan het moment dat je jouw project succesvol afrondt met jouw nieuwe Zircon MultiScanner. Kies voor het gemak, de zekerheid en natuurlijk voor het beste resultaat.

   Minimale opslagtemperatuur

   -29 °C

   Werkt op

   Netstroom

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4218668721007

   Artikelnummer

   253986

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.