usp1
usp2
usp3

Zircon StudSensor L50 Diepscanning balkzoeker - 38mm

Zircon StudSensor L50 Diepscanning balkzoeker - 38mm
48,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Zircon 67248 Metaaldetector: jouw ultieme balkzoekmaatje
      Duik in de wereld van precieze en moeiteloze detectie met de Zircon StudSensor L50 Diepscanning balkzoeker. Perfect voor de doe-het-zelvers en professionals die achter wanden, vloeren en plafonds op zoek zijn naar houten en metalen balken. Dankzij de StudScan modus lokaliseer je snel het midden, de randen en de richting van balken tot wel 19 mm diepte. Voor de dikkere oppervlakken schakel je eenvoudig over naar de DeepScan modus, die de scanningdiepte verdubbelt tot 38 mm. Een klaar-voor-actie icoontje op het LCD-display geeft aan wanneer de kalibratie voltooid is, zodat je meteen aan de slag kunt. Met Zircon’s unieke "over-the-stud" indicatie en WireWarning detectie worden potentiële obstakels zoals elektrische bedrading (tot wel 50 mm diepte) vroegtijdig gesignaleerd. De SpotLite Pointer en het verlichte "V" markeringsgroefje combineren precisie met gebruiksgemak door duidelijk het midden van de balk op de muur aan te geven. Het rubberen handvat zorgt voor een stabiele grip, waardoor je elke keer perfect kunt markeren, zelfs onder minder ideale werkomstandigheden.

      Een veilig en betrouwbaar hulpmiddel voor elke klus
      De Zircon StudSensor L50 gaat niet alleen over precisie; het is ook jouw partner in veiligheid en duurzaamheid. Met het vermogen om tot 50 mm diep elektrische bedrading te detecteren, bescherm je jezelf tegen ongelukken tijdens het boren of zagen. Dit maakt de StudSensor L50 niet alleen betrouwbaar maar ook essentieel voor elk project. Met temperaturen die variëren van -29 tot 49 Celsius voor werkcondities en een maximale opslagtemperatuur van 66 Celsius, levert deze balkzoeker topprestaties onder bijna alle omstandigheden. Het duurzame ontwerp, gekoppeld aan een antislip rubberen handvat, verzekert je van een comfortabele, maar stevige grip, waardoor elke klus soepel verloopt. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een ambitieuze doe-het-zelver, je kunt vertrouwen op de StudSensor L50 voor veilig en effectief werk elke keer weer.

      Bestellen met voordelen: snelheid en service
      Waarom wachten als je nu de Zircon StudSensor L50 Diepscanning balkzoeker met alle voordelen in huis kunt halen? Bestel vandaag nog bij onze webshop en profiteer van onze snelle levering en vriendelijke service. Ons doel is niet alleen om je hoogwaardig gereedschap te bieden, maar ook een winkelervaring die even betrouwbaar en efficiënt is. Met ons groot assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor je projecten onder één dak. En met onze scherpe prijzen haal je meer waar voor je geld. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit; kies voor ons. Begin vandaag nog met het realiseren van je projecten, ondersteund door de zekerheid van onze producten en service.

      Minimale opslagtemperatuur

      -29 °C

      EAN

      4218667249007

      Artikelnummer

      253987

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.