usp1
usp2
usp3

BonFeu WFB Vis rookplankje

BonFeu WFB Vis rookplankje
BonFeu WFB Vis rookplankje
BonFeu WFB Vis rookplankje
BonFeu WFB Vis rookplankje
BonFeu WFB Vis rookplankje
BonFeu WFB Vis rookplankje
BonFeu WFB Vis rookplankje
BonFeu WFB Vis rookplankje
BonFeu WFB Vis rookplankje
29,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   BonFeu WFB Buitenhaard accessoires: Maak van je vuurschaal een authentieke rokerij
   Heb je ooit gedroomd van het roken van je eigen vis, rechtstreeks in je achtertuin met een touch van natuurlijke houtaroma’s? Maak die droom werkelijkheid met het BonFeu WFB Vis rookplankje. Dit ingenieuze accessoire is jouw geheime wapen om een overheerlijk stukje vis te roken boven jouw eigen vuurschaal. Het ontwerp is eenvoudig doch doeltreffend: klem de vis op het houten plankje en bevestig het geheel aan de rand van jouw vuurschaal. De mogelijkheid om het plankje eenvoudig in hoogte te verstellen geeft je volledige controle over het rookproces. De compatibiliteit met diverse BonFeu vuurschalen, inclusief modellen als FB3.600C en FB3.150C, maakt dit rookplankje een veelzijdige aanvulling voor elke buitenkookliefhebber. Met afmetingen van 16 cm breed en 2 cm hoog, is het BonFeu WFB Vis rookplankje een compacte, maar significante upgrade voor jouw buitenhaardervaring.

   Veilig en duurzaam genieten van gerookte lekkernijen
   Bij het roken van vis wil je niet alleen dat de smaak op punt staat, maar ook dat het proces veilig en duurzaam verloopt. Het BonFeu WFB Vis rookplankje stelt je in staat om dit op een betrouwbare manier te doen. Het gebruik van natuurlijke materialen en een doordacht ontwerp zorgen ervoor dat jouw rookavonturen niet alleen smakelijk maar ook ecologisch verantwoord zijn. Bovendien, met de eenvoudige bevestiging en verstelmogelijkheden kun je zorgeloos experimenteren met verschillende hoogtes en intensiteiten, zonder risico op schade aan je vuurschaal of onnodige verspilling van energie en ingrediënten. Het rookplankje belooft een veilige haven voor jouw vis, terwijl het vuur zorg draagt voor de magie.

   Waarom nu kiezen voor de BonFeu accessoires
   Het uitkiezen van het BonFeu WFB Vis rookplankje bij onze webshop betekent dat je kiest voor kwaliteit én gemak. Wij staan klaar met een groot assortiment aan buitenhaardaccessoires, ideaal voor iedereen die zijn kookkunsten naar een hoger niveau wil tillen. Bestel je vandaag, dan profiteer je van onze snelle levering, waardoor je in no-time kunt beginnen met het roken van vis voor jou en je naasten. Naast het bieden van scherpe prijzen zorgen we ook voor een vriendelijke service. Ons team staat klaar om je door het keuzeproces te begeleiden en al je vragen over het BonFeu WFB Vis rookplankje te beantwoorden. Zo creëren wij samen met jou een onvergetelijke buitenkookervaring, beginnend bij het kiezen van het juiste accessoire.

   Type accessoire

   Overig

   Hoogte (Product)

   2 cm

   Gewicht (Product)

   1 kg

   Aantal stuks

   1

   Breedte (Product)

   16 cm

   EAN

   8719325547146

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.