usp1
usp2
usp3

Euroboor ECO.32 magnetische kernboormachine in koffer - 900W

Euroboor ECO.32 magnetische kernboormachine in koffer - 900W-image
Euroboor ECO.32 magnetische kernboormachine in koffer - 900W-image
Euroboor ECO.32 magnetische kernboormachine in koffer - 900W-image
Euroboor ECO.32 magnetische kernboormachine in koffer - 900W-image
Euroboor ECO.32 magnetische kernboormachine in koffer - 900W-image
adviesprijs
942,00
812,99

Verwachte leverdatum

31-05-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Euroboor ECO.32 Magneetboormachine: Een krachtige partner op het werk
   De Euroboor ECO.32 magnetische kernboormachine is een onmisbare krachtpatser voor elke professional en doe-het-zelver die precisie en efficiëntie hoog in het vaandel draagt. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1000 Watt en een veelzijdige kit die naast de machine zelf bestaat uit beschermkap, handgrepen, inbussleutels, een geavanceerd boorkoeling- en smeringssysteem, veiligheidsaccessoires en meer, ben je volledig uitgerust voor elke klus. De magnetische kernboormachine blinkt uit in het nauwkeurig boren van kerngaten tussen 12 en 32 mm en het soepel hanteren van spiraalboren, verzinken en nog veel meer. Het toerental, zowel onbelast als belast, is optimaal afgestemd voor een breed scala aan boortaken. Met afmetingen die zowel robuust als handzaam zijn, biedt dit apparaat een perfecte balans tussen kracht en precisie. De geïntegreerde LED-indicator en de verwisselbare as zorgen voor gemak en veiligheid, terwijl de minimale onderhoudsvereisten en slijtagecorrectie het een duurzame keuze maken voor intensief gebruik.

   Veilig en duurzaam klussen met vertrouwen
   Het gebruik van de Euroboor ECO.32 magnetische kernboormachine staat synoniem aan werken met een betrouwbaar en duurzaam gereedschap. De verzameling aan veiligheidsaccessoires zoals de beschermkap, veiligheidsketting, gehoorbescherming, veiligheidsbril en veiligheidshandschoenen verzekeren dat je projecten niet alleen efficiënt, maar ook veilig verlopen. De hoogwaardige bouwkwaliteit, gekoppeld aan de zeer nauwkeurige hoogte-instelling, minimaliseert de kans op fouten en ongelukken, terwijl de ingebouwde boorkoeling- en smering ervoor zorgt dat de machine zelfs onder zware belasting optimaal blijft presteren. Dit betekent minder onderbrekingen voor onderhoud en dus meer tijd om te focussen op het werk. De magnetische kracht is ongeëvenaard, waardoor de machine stabiel en veilig op zijn plek blijft, zelfs tijdens de meest intensieve boorklussen.

   Voordelen van bestellen bij ons: Snelheid en kwaliteit hand in hand
   Door te kiezen voor de Euroboor ECO.32 magnetische kernboormachine via onze webshop, profiteer je niet alleen van een topgereedschap, maar ook van de vele voordelen die wij als webwinkel bieden. Snelle levering zorgt ervoor dat je in een mum van tijd aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst, terwijl ons groot assortiment je de flexibiliteit geeft om verdere aanvullingen op je gereedschapscollectie met hetzelfde gemak te vinden en bestellen. Onze scherpe prijzen garanderen dat je de beste deal krijgt zonder in te leveren op kwaliteit of service. Wij staan altijd klaar met een vriendelijke service om je bij elke stap te begeleiden, van het kiezen van het juiste gereedschap tot nazorg en onderhoudstips. Kies voor gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid; kies voor ons voor je volgende gereedschapsaankoop.

   Werkt op

   Netstroom

   Opgenomen vermogen

   1000 W

   Toerental onbelast

   775 rpm

   Toerental onbelast, bereik

   440-775

   Geschikt voor materiaal

   Universeel

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   8718375390016

   Artikelnummer

   317823

   Hoogte (Product)

   512 mm

   Gewicht (Product)

   11 kg

   Breedte (Product)

   210 mm

   Lengte (Product)

   320 mm

   1x ECO.32 magnetische kernboormachine
   1x beschermkap
   3x handgrepen
   1x inbussleutel - 2,5 mm
   1x inbussleutel - 4 mm
   1x inbussleutel 5 mm
   1x boorkoeling en -smering systeem
   1x veiligheidsheidsketting
   1x fles IBO.10 snijolie (200 ml)
   1x handleiding
   1x gehoorbescherming
   1x veiligheidsbril
   1x veiligheidshandschoenen

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.