Transport & opslag

    (1)

Prijs

Facom

1 artikel

Pagina 2 van 1

Facom: Een eeuw van innovatie en vakmanschap

Sta je wel eens stil bij het gereedschap dat je gebruikt? Met Facom kies je voor meer dan alleen een tool; je kiest voor een stukje geschiedenis. Sinds 1918 is Facom dé referentie in de wereld van handgereedschap, bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Opgericht in Frankrijk, heeft Facom zich over de hele wereld verspreid, met als missie om professionals en doe-het-zelvers te voorzien van het allerbeste gereedschap. Of je nu in de automotive branche werkt, in de industrie, of gewoon thuis aan de slag gaat, Facom biedt de perfecte oplossing voor elke klus.

Waarom Facom staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid

Facom begrijpt als geen ander dat goed gereedschap het halve werk is. Maar wat maakt Facom nu echt anders? Het antwoord ligt in hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Elk product wordt ontworpen met het oog op langdurig en intensief gebruik. Facom gereedschap gaat generaties lang mee, dankzij hun robuuste bouw en het gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast staat Facom bekend om zijn innovatieve oplossingen die niet alleen tijd besparen maar ook de veiligheid op de werkplek verhogen. Kiezen voor Facom betekent kiezen voor betrouwbaarheid, dag in dag uit.

Ontdek de toppers van Facom

Bij Facom vind je een breed assortiment aan gereedschap dat geen enkele professional of doe-het-zelver mag missen. Van de onmisbare ringsteeksleutel tot de handige gereedschapstas en de veelzijdige schroevendraaierset, Facom heeft het allemaal. Een leuk feitje: wist je dat Facom gereedschap zo betrouwbaar is dat het zelfs in de ruimtevaart wordt gebruikt? Ja, je leest het goed! Facom gereedschap heeft de aarde al verlaten en bewijst ook in de ruimte zijn waarde. Dat zegt toch genoeg over de kwaliteit en betrouwbaarheid?

Facom shoppen bij Gereedschapcentrum: Alles voor jouw toolbox

Ben je overtuigd van de superieure kwaliteit van Facom? Bij Gereedschapcentrum vind je een uitgebreid assortiment Facom gereedschap dat direct leverbaar is. Of je nu op zoek bent naar die ene speciale ringsteeksleutel, een robuuste gereedschapstas, of een complete schroevendraaierset, je vindt het allemaal bij ons. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Dankzij onze eigen voorraad kunnen we jouw gereedschap snel bij je thuis of op de werkplek krijgen. Met top service van Gereedschapcentrum en de kwaliteit van Facom, ben je klaar voor elke klus die op je pad komt.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is