Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Facom: Een Eeuw aan Expertise in Gereedschap

Zoek je gereedschap dat even robuust als innovatief is? Dan is Facom het merk waar je op kunt bouwen. Opgericht in 1918, heeft Facom zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende merken voor professioneel gereedschap. Of je nu in de auto-industrie werkt, in de bouw of in de luchtvaart, Facom biedt een breed scala aan tools die zijn ontworpen om je werk efficiënter en veiliger te maken. Met een reputatie voor hoge kwaliteit en duurzaamheid, is het geen wonder dat professionals over de hele wereld voor Facom kiezen.

Het Onderscheidend Vermogen van Facom

Wat maakt Facom zo uniek? Het begint met de aandacht voor detail. Van ratels tot moersleutels, elk Facom-product is gemaakt met hoogwaardige materialen zoals chroom-vanadiumstaal voor extra sterkte. Daarnaast introduceert het merk regelmatig innovaties die het werk van professionals vergemakkelijken. Denk aan handige functies zoals stofdichte ratelmechanismen en anti-slip grepen. En wist je dat Facom de eerste was die de gereedschapskist op wielen introduceerde? Dat is de erfenis van innovatie die je met Facom in handen hebt.

Waarom Facom bij Gereedschapcentrum Kopen?

Je wilt natuurlijk niet alleen de beste tools, maar ook de beste koopervaring. Daarom is Gereedschapcentrum de ideale plek om je Facom-gereedschap aan te schaffen. Wat ons onderscheidt, zijn onze snelle levering en persoonlijk advies. Dankzij onze eigen voorraad kunnen we je bestelling vaak direct leveren, waardoor je zo snel mogelijk aan de slag kunt. En heb je vragen over welk Facom-gereedschap het beste bij je past? Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven. Dat is de topservice die je van Gereedschapcentrum kunt verwachten. Kies voor Facom en ervaar het verschil in kwaliteit en service.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is