usp1
usp2
usp3

Metabo WEF 9-125 QUICK Platkop haakse slijper - 910W - 125mm - Softstart

Metabo WEF 9-125 QUICK Platkop haakse slijper - 910W - 125mm - Softstart
adviesprijs
382,00
295,99

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo WEF 9-125 Quick Haakse slijper: precisie en kracht in één
      Ontmoet jouw nieuwe beste vriend in de wereld van fijnmechaniek en constructiewerk: de Metabo WEF 9-125 Quick Haakse slijper. Duik in de wereld van uiterste precisie en ongekende kracht met dit slim ontworpen stuk gereedschap, dat met zijn 910 Watt motor geen klus te zwaar maakt. Geschikt voor schijven met een diameter van 125 mm, geeft deze platkop haakse slijper je toegang tot de meest onbereikbare hoeken, tot wel 43°. Ontwikkeld voor professionals en echte doe-het-zelvers, maakt het verwijderen van lasslak, roest of lak in nauwe frameconstructies een fluitje van een cent dankzij de Metabo Marathon-motor met gepatenteerde stofbescherming voor een lange levensduur. Bovendien zorgt de Constamatic (C)-volle-golf elektronica ervoor dat je altijd op volle snelheid kunt werken, zelfs onder belasting. Met de Metabo Quick-functie wissel je gereedschapsloos van schijf door de snelspanmoer. Dit, gecombineerd met een zonder gereedschap verstelbare beschermkap en de zachte aanloop, maakt de Metabo WEF 9-125 Quick niet alleen krachtig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij de ontwikkeling van de Metabo WEF 9-125 Quick Haakse slijper is er niet alleen gedacht aan power en precisie, maar ook aan jouw veiligheid en de duurzaamheid van het product. De elektronische veiligheidsuitschakeling vermindert het risico op terugslag aanzienlijk bij het blokkeren van de schijf, terwijl de elektronische overbelastingsbeveiliging ervoor zorgt dat je machine nooit over zijn limieten geduwd wordt. De zachte aanloop en herstartbeveiliging minimaliseren het risico op onverwachte bewegingen, en de afschakelkoolborstels beschermen de motor, waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur van je gereedschap. Met deze combinatie van functies biedt de Metabo WEF 9-125 Quick je niet alleen het vermogen en de precisie die je nodig hebt, maar ook de gemoedsrust dat je werk zo veilig en duurzaam mogelijk gedaan wordt.

      Waarom bestellen bij ons? Voordelen te over!
      Kies je voor de Metabo WEF 9-125 Quick Haakse slijper, dan kies je voor compromisloze kwaliteit en efficiency. En bestel je bij onze webshop, dan profiteer je van snelle levering en scherpe prijzen. We begrijpen dat als jij eenmaal je zinnen hebt gezet op een nieuwe aanwinst voor jouw gereedschapskist, je niet kunt wachten om ermee aan de slag te gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bestelling vlot jouw kant op komt. En omdat we een groot assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen, weet je zeker dat je de beste deal te pakken hebt. Onze klant is koning, en jouw tevredenheid staat bij ons op de eerste plek. Ontdek de combinatie van topgereedschap met onze vriendelijke service en zie zelf waarom onze webshop dé plek is voor al jouw gereedschapsaankopen.

      Asgat meting

      22.23 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Afgegeven vermogen maximaal

      430 W

      Opgenomen vermogen

      910 W

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Breedte (Product)

      13.8 cm

      Gewicht (Product)

      2.1 kg

      Toerental onbelast, bereik

      8200-10000

      Variabel toerental

      Nee

      Hoogte (Product)

      8.1 cm

      Verpakt in

      Geen

      Aansluiting

      M14

      Toerental onbelast

      10000 rpm

      Schijven diameter

      125

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430230478

      1x Metabo WEF 9-125 Quick Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x Snelspanmoer
      1x Extra handgreep
      1x Lamellenschuurschijf Flexiamant Super Convex (125mm; P60)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.