Rubi TX-1020 MAX Tegelsnijder in koffer - 102cm - 17915

adviesprijs Normale prijs 684,00 Special Price 621,99 514,04

Standaard meegeleverd

1x Koffer

Bijzondere kenmerken

De professionele tegelsnijders uit de TX-MAX serie zijn perfect voor het INTENSIEF snijden van alle soorten keramische tegels. Dankzij hun krachtige mobiele breker en hun vooraanslag met centrale draai-as maken de TX-MAX-modellen een eenvoudige en snelle uitvoering van hoeksneden (van 0º tot 45º) mogelijk, vooral in porseleinen tegels. Dankzij de grote breekkracht (tot 1200 kg) kunnen de TX-MAX tegelsnijders ook gres heel goed aan.

De 30 mm diameter van de stalen geleiders en de extra lange aluminium snijkop zorgen voor een indrukwekkende robuustheid, waardoor de modellen met een hogere snijcapaciteit (TX-1020 MAX en TX-1250 MAX) optimaal tot hun recht komen.

De geavanceerde positie van het snijwieltje verhoogt de zichtbaarheid tijdens het snijden en het breken, en de breekvleugel is voorzien van een afneembare beschermer die het mogelijk maakt om markering op de meest delicate oppervlakken te voorkomen.

De vergrendeling van de breekvleugel, door middel van een ratelmechanisme, en de ontgrendeling, door middel van een trekker, maakt het mogelijk om met slechts één hand te snijden en te breken.

Als aanvulling op de zwevende breekplaten zijn de modellen 710 en 1020 uitgerust met twee extra zijsteunen om het steunvlak voor grootformaat tegels te vergroten. Model 1250 heeft 4 steunen (twee aan elke kant).

Alle modellen uit de TX-MAX-serie zijn voorzien van een zijaanslag voor repeterende sneden en smalle stroken, ook zijn twee snijwieltjes (8 mm en 22 mm EXTREME) en de transportkoffer inbegrepen. De TX-MAX tegelsnijders zijn compatibel met het volledige PLUS snijwieltjesassortiment van RUBI. Het model TX-1250 MAX bevat naast de koffer ook handgrepen en wielen voor eenvoudige hanteerbaarheid op de werkplek.

*Er zijn enkele keramische materialen, met een dikte van meer dan 15 mm, die vanwege hun fysische eigenschappen, mogelijke interne spanningen of afwerking moeilijk te snijden zijn. Het wordt aangeraden om enkele proefsneden te maken te maken om de comptabiliteit van het product te bepalen.

Specificaties

Snijlengte: 102 cm
Diagonale snijlengte: 70x70 cm
Snijhoogte: 3-21 mm
Breekmechanisme: 1200 kg
Inclusief draagkoffer: ja
Gewicht inclusief draagkoffer: 19,4 kg

Meer informatie:

Meer informatie
NaamRubi TX-1020 MAX Tegelsnijder in koffer - 102cm - 17915
Type nummer17915 / TX-1020 MAX
FabrikantRubi
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Rubi 17915 / TX-1020 MAX Tegelsnijder aan te schaffen? Producten van Rubi zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Rubi Tegelsnijder ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice