usp1
usp2
usp3

Sola AV 30 Blokwaterpas - 300mm

Sola AV 30 Blokwaterpas - 300mm
Sola AV 30 Blokwaterpas - 300mm
Sola AV 30 Blokwaterpas - 300mm
Sola AV 30 Blokwaterpas - 300mm
Sola AV 30 Blokwaterpas - 300mm
adviesprijs
24,00
20,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola 1110301 Waterpas
      Als je ooit hebt geworsteld met het perfect uitlijnen van jouw doe-het-zelfprojecten of professionele bouwwerken, dan weet je hoe belangrijk een betrouwbare waterpas is. De Sola AV 30 Blokwaterpas - 300mm is zo'n onmisbare tool die precisie naar een geheel nieuw niveau tilt. Vervaardigd uit hoogwaardig, zilver geanodiseerd aluminium kokerprofiel biedt deze waterpas niet alleen een robuuste duurzaamheid, maar ook een lichtgewicht gemak met een profielgewicht van circa 520 g/m. Met afmetingen van ongeveer 50 x 21 mm, past deze waterpas comfortabel in je hand en je gereedschapskist. De Sola AV 30 is uitgerust met twee breukvaste acrylglazen bloklibellen, inclusief een horizontale libel met vergrotingslens en lichtplaatje voor verbeterde zichtbaarheid, samen met een verticale libel voor diverse meettaken. De schokdempende eindkappen beschermen de waterpas tegen de onvermijdelijke stoten en vallen, terwijl de meetnauwkeurigheid zorgt voor betrouwbare resultaten, zowel in normale positie als bij omslag. Deze 300mm lange waterpas, geschikt voor de doe-het-zelver, bouw en de semi-professionele gebruiker, maakt precisiewerk eenvoudiger en betrouwbaarder.

      Safety first met de Sola Waterpas
      In de wereld van bouw en doe-het-zelf projecten is veiligheid altijd prioriteit. De Sola AV 30 Blokwaterpas - 300mm begrijpt dit als geen ander en is ontworpen met jouw veiligheid en die van je projecten in gedachten. De breukvaste acrylglazen bloklibellen zijn specifiek ontworpen om de duurzaamheid te verhogen, waardoor het risico op ongelukken door glasscherven aanzienlijk vermindert. Bovendien zorgen de schokdempende eindkappen niet alleen voor een langere levensduur van het gereedschap door het absorberen van schokken, maar bieden ze ook extra stabiliteit tijdens het meten, waardoor de kans op wegglijden of onverwachte bewegingen verkleint. Dit verhoogt niet alleen jouw veiligheid tijdens het werken, maar ook de betrouwbaarheid van je meetresultaten. De meetnauwkeurigheid van deze waterpas, zowel in normale posities als bij het omslaan, garandeert dat je altijd op je metingen kunt vertrouwen. Of je nu aan het bouwen bent op een professionele bouwplaats of thuis een kast in elkaar zet, de Sola AV 30 stelt je in staat om met vertrouwen en precisie te werken.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Wanneer je besluit dat de Sola AV 30 Blokwaterpas - 300mm het perfecte gereedschap is voor jouw projecten, wil je natuurlijk ook profiteren van de beste koopervaring. Door te bestellen via onze webshop, profiteer je niet alleen van snelle levering, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe waterpas, maar ook van ons groot assortiment aan gereedschap, wat betekent dat je voor al je behoeften op één plek terecht kunt. Met onze scherpe prijzen zorg je ervoor dat je niet alleen een topkwaliteit gereedschap in huis haalt, maar ook dat je jouw budget respecteert. En mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen met een glimlach. Dat is de toegevoegde waarde van kopen bij onze webshop, waarbij het draait om meer dan alleen het product; het draait om jouw totale tevredenheid en het succes van je projecten. Kies dus voor gemak, kwaliteit en service - kies voor onze webshop.

      Meetlengte

      30 cm

      Magnetisch

      Nee

      Lengte waterpas

      300 mm

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      EAN

      9002719000310

      Artikelnummer

      143111

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.