usp1
usp2
usp3

Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm

Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm-image
Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm-image
Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm-image
Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm-image
Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm-image
adviesprijs
26,00
21,69

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product.
   Sola 1110501 Waterpas - Onmisbaar voor elke klus
   Of je nu een doe-het-zelver bent of een semi-professionele klusser, de Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm is het gereedschap dat niet mag ontbreken in je uitrusting. Vervaardigd uit een stevig aluminium kokerprofiel dat zilver geanodiseerd is, biedt deze waterpas een balans tussen lichtgewicht gemak en duurzame betrouwbaarheid. Met een profielgewicht van ongeveer 520 g/m en afmetingen van ca. 50 x 21 mm, ligt deze waterpas comfortabel in de hand zonder in te leveren op stevigheid. De twee breukvaste acrylglazen bloklibellen - één horizontale met vergrotingslens en lichtplaatje en één verticale - stellen je in staat om met uitzonderlijke precisie te werken. De schokdempende eindkappen bieden een extra beschermingslaag voor de waterpas en de oppervlakken waarop je werkt. De meetnauwkeurigheid in zowel de normale positie als bij omslag zorgt ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op de afgelezen waarden, wat de Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm tot een essentiële tool maakt voor diverse projecten in en rondom het huis, evenals op de bouwplaats.

   Veilig en duurzaam aan de slag
   Wat de Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm echt onderscheidt, is zijn combinatie van veiligheid en duurzaamheid. De geavanceerde schokdempende eindkappen absorberen de impact bij vallen of stoten, waardoor zowel de waterpas als de werkoppervlakken beschermd blijven tegen schade. Deze aandacht voor veiligheid betekent dat je met een gerust hart aan elke klus kunt beginnen, wetende dat je gereedschap is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Bovendien garanderen de breukvaste acrylglazen libellen dat je waterpas zelfs onder zware omstandigheden nauwkeurige metingen blijft geven. Of je nu bezig bent met fijne afwerkingen binnen of met ruwe bouw buiten, je kunt vertrouwen op de Sola AV 40 voor betrouwbare prestaties elke keer opnieuw.

   De beste keuze voor jouw projecten
   Kiezen voor de Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm van onze webshop betekent kiezen voor ongeëvenaarde precisie en duurzaamheid. Maar dat is nog niet alles! Je profiteert ook van onze belofte van snelle levering en vriendelijke service, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je projecten. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt op één plek vindt, tegen scherpe prijzen die je helpen binnen elk budget te blijven. Waarom zou je tijd verspillen met zoeken naar de juiste tools als je bij ons verzekerd bent van kwaliteit en service? Duik in onze wereld van gereedschappen en ontdek hoe de Sola AV 40 Blokwaterpas - 400mm bijdraagt aan het succes van jouw volgende project!

   Meetlengte

   40 cm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Aantal libellen

   2

   Lengte waterpas

   400 mm

   EAN

   9002719000327

   Artikelnummer

   143106

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.