usp1
usp2
usp3

Sola AV 50 Blokwaterpas - 500mm

Sola AV 50 Blokwaterpas - 500mm
Sola AV 50 Blokwaterpas - 500mm
Sola AV 50 Blokwaterpas - 500mm
Sola AV 50 Blokwaterpas - 500mm
Sola AV 50 Blokwaterpas - 500mm
adviesprijs
31,00
22,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1110701 Waterpas - Jouw Nauwkeurige Partner in Elke Klus
      Als doe-het-zelver, hobbyist of semi-professioneel ken je het belang van nauwkeurigheid in elke klus. Daarom introduceert de Sola AV 50 Blokwaterpas - 500mm zich als een onmisbaar instrument in jouw gereedschapskist. Met een robuust aluminium kokerprofiel, zilver geanodiseerd en een profielgewicht van ongeveer 520 g/m, zorgt dit gereedschap voor een duurzame betrouwbaarheid bij elk gebruik. De afmetingen van ca. 50 x 21 mm beloven een comfortabele hanteerbaarheid. Deze waterpas gaat verder dan gewoon meten; het bevat een horizontale libel met vergrotingslens en lichtplaatje voor een optimale zichtbaarheid, samen met een verticale libel. Daarnaast verhogen de schokdempende eindkappen de duurzaamheid. Met een meetnauwkeurigheid die je op kunt vertrouwen, zowel normaal als bij omslag, is deze waterpas geschikt voor diverse projecten – van doe-het-zelf tot aan semi-professionele bouwwerken.

      Bouwen op Betrouwbaarheid - Duurzaam en Veilig aan de Slag
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij elke klus. De Sola AV 50 Blokwaterpas - 500mm is hier geen uitzondering op. Gemaakt van aluminium en voorzien van breukvaste Acrylglazen bloklibellen, is dit gereedschap zowel lichtgewicht als uiterst bestendig tegen dagelijkse schokken en stoten. De schokdempende eindkappen beschermen niet alleen de waterpas bij vallen of stoten, maar ook jouw werkoppervlakken tegen beschadigingen. Het ontwerp zorgt voor een gestroomlijnde, betrouwbare ervaring bij elk gebruik, waardoor je projecten niet alleen succesvol, maar ook veilig voltooid worden. Hoe complex of eenvoudig je bouwproject ook is, vertrouwen op de Sola AV 50 Blokwaterpas betekent veilig en duurzaam werken met nauwkeurige resultaten als standaard.

      Bestellen met Vertrouwen - Waarom Je Kiest voor Onze Webshop
      Het kiezen voor de Sola AV 50 Blokwaterpas - 500mm via onze webshop betekent meer dan alleen nauwkeurigheid in huis halen; het betekent ook genieten van een aantal ongeëvenaarde voordelen. Met een snelle levering ben je in no-time klaar voor je volgende project, en dankzij ons groot assortiment vind je altijd het perfecte gereedschap voor elke taak. Scherpe prijzen zorgen ervoor dat je niet alleen investeert in topkwaliteit, maar ook in de beste deal. En je weet dat je kunt rekenen op vriendelijke service; ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke vraag of uitdaging. Kies voor gemak, kwaliteit en waarde – bestel vandaag nog jouw Sola AV 50 Blokwaterpas en start met het realiseren van projecten met vertrouwen.

      Meetlengte

      50 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      500 mm

      Aantal libellen

      2

      EAN

      9002719000334

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.