usp1
usp2
usp3

Sola AV 80 Blokwaterpas - 800mm

Sola AV 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola AV 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola AV 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola AV 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola AV 80 Blokwaterpas - 800mm
adviesprijs
36,00
26,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1111101 Waterpas - Een stevige basis voor elke klus
      Wanneer je aan de slag gaat met doe-het-zelf projecten of professionele bouwwerkzaamheden, wil je uitrusting waarop je kunt bouwen. De Sola AV 80 Blokwaterpas - 800mm is jouw trouwe partner in precisie en duurzaamheid. Met zijn robuuste aluminium kokerprofiel, dat zilver geanodiseerd is voor extra bescherming en een chique look, biedt dit handgereedschap je de kwaliteit die je nodig hebt. Het profiel weegt ongeveer 520 g/m, waardoor de waterpas een prettig gewicht heeft zonder in te leveren op stevigheid. De afmetingen van ca. 50 x 21 mm maken dit gereedschap compact genoeg voor handig gebruik, maar ook groot genoeg voor duidelijke aflezingen. De waterpas is uitgerust met breukvaste Acrylglazen bloklibellen, één horizontale met vergrotingslens en lichtplaatje, en één verticale, voor nauwkeurige metingen in elke positie. Met schokdempende eindkappen en een nauwkeurige afstelling is de Sola AV 80 ontworpen voor zowel de doe-het-zelver als de semi-professionele gebruiker.

      Langdurig en precies - De belofte van betrouwbaarheid
      Duurzaamheid en veiligheid gaan hand in hand met de Sola AV 80 Blokwaterpas. De schokdempende eindkappen beschermen niet alleen het gereedschap zelf tegen kleine valpartijen of stoten, maar zorgen ook voor je veiligheid tijdens het gebruik. Ook de meetnauwkeurigheid van dit instrument is indrukwekkend, zowel in normale positie als bij omslag, waardoor je op je metingen kunt vertrouwen bij elke klus. Geschikt voor verscheidene toepassingen zoals doe-het-zelf projecten, bouwwerkzaamheden en semi-professionele taken, deze waterpas voldoet aan diverse eisen. De combinatie van kwalitatieve materialen, handige kenmerken en betrouwbare ontwerpeigenschappen maakt de Sola AV 80 Blokwaterpas een essentiële tool voor iedereen die waarde hecht aan precisie en veiligheid.

      Waarom kiezen voor ons? - Voordelen die het verschil maken
      Bij het uitzoeken van de beste tools voor jouw project, wil je niet alleen kwalitatief hoogwaardige gereedschappen, maar ook service die er niet om liegt. Door de Sola AV 80 Blokwaterpas - 800mm bij onze webshop te bestellen, kies je voor een combinatie van snelle levering en scherpe prijzen. Ons assortiment is niet alleen uitgebreid, maar ook samengesteld met oog op de behoeften van zowel de hobbyklusser als de professional. Naast de kwaliteit van onze producten, zet ons vriendelijke service team zich altijd 100% in om je shopervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kies voor gemak, kies voor betrouwbaarheid. Jouw klus verdient het beste, en dat is precies wat wij bieden.

      Meetlengte

      80 cm

      Lengte waterpas

      800 mm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      EAN

      9002719000365

      Artikelnummer

      143083

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.