usp1
usp2
usp3

Sola AZB 80 Blokwaterpas - 800mm

Sola AZB 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola AZB 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola AZB 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola AZB 80 Blokwaterpas - 800mm
Sola AZB 80 Blokwaterpas - 800mm
adviesprijs
43,00
37,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1011101 waterpas: een must-have voor elke professional
      Als je op zoek bent naar precisie en duurzaamheid in één, dan is de Sola AZB 80 Blokwaterpas - 800mm de perfecte aanvulling op je gereedschapskist. Vervaardigd uit een hoogwaardig aluminium kokerprofiel, zilver geanodiseerd voor extra bescherming, combineert deze waterpas lichtgewicht met uitzonderlijke stevigheid. Het profielgewicht is slechts 590 g/m, wat de AZB 80 een van de meest hanteerbare waterpassen in zijn klasse maakt. Met afmetingen van ca. 50 x 24 mm, is deze waterpas niet alleen geschikt voor nauwkeurige metingen over een lengte van 800 mm (0,8 m), maar ook ergonomisch ontworpen voor comfortabel gebruik. De twee breukvaste Acrylglazen bloklibellen - één horizontaal met vergrotingslens en lichtplaatje en één verticaal - garanderen een ongeëvenaarde meetnauwkeurigheid van minder dan 0,5mm/m (0,029 graden) in normale positie en minder dan 0,75mm/m (0,043 graden) bij omslagmetingen. Dit maakt de AZB 80 Blokwaterpas een betrouwbare partner voor metselaars, bouwprofessionals, vloerenleggers, installateurs en iedereen die precisiewerk serieus neemt.

      Veiligheid en duurzaamheid in elk detail
      Bij de Sola AZB 80 Blokwaterpas - 800mm zijn veiligheid en duurzaamheid prioriteiten die hand in hand gaan. De schokdempende eindkappen beschermen het gereedschap niet alleen tegen stoten en vallen tijdens het werken, maar zorgen ook voor de bescherming van de meetoppervlakken waarmee de waterpas in contact komt. Dit maakt de AZB 80 bijzonder geschikt voor gebruik op bouwplaatsen en in andere veeleisende omgevingen waar precisie en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn. De robuuste constructie van de waterpas, samen met zijn meetnauwkeurigheid, identificeert hem als een onmisbaar instrument voor professionals die hun werk naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu gedetailleerde installatiewerkzaamheden uitvoert of precieze metingen nodig hebt voor het leggen van vloeren, de Sola AZB 80 biedt de kwaliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt om elk project met vertrouwen tegemoet te zien.

      Bestel de Sola AZB 80 en ervaar het gemak
      Investeren in de Sola AZB 80 Blokwaterpas - 800mm via onze webshop betekent profiteren van niet alleen een hoogwaardige waterpas, maar ook van de vele voordelen die wij als aanbieder te bieden hebben. Met onze snelle levering en scherpe prijzen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe waterpas zo snel mogelijk en voor de beste prijs jouw kant op komt. Onze vriendelijke service staat klaar om al je vragen te beantwoorden of advies te bieden over onze producten, waardoor jouw aankoopproces niet alleen soepel, maar ook aangenaam verloopt. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je voor elke klus het juiste gereedschap vindt. Door de Sola AZB 80 Blokwaterpas - 800mm aan je collectie toe te voegen, kies je voor kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid. Laat geen project meer langer liggen en til je werk naar een hoger niveau met dit onmisbare gereedschap!

      Meetlengte

      80 cm

      Lengte waterpas

      800 mm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      EAN

      9002719000075

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.