usp1
usp2
usp3

Sola AZH 2 180 Stelwaterpas - 1800mm

Sola AZH 2 180 Stelwaterpas - 1800mm
adviesprijs
82,00
77,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1051901 Waterpas - Een Nieuw Niveau van Precisie
      Duik in de wereld van onberispelijke precisie met de Sola AZH 2 180 Stelwaterpas. Met zijn robuuste aluminium kokerprofiel, dat notabene goudgeanodiseerd is, haal je niet alleen een stuk gereedschap in huis, maar ook een staaltje vakmanschap. Voor wie zorgvuldigheid hoog in het vaandel draagt, biedt deze waterpas met zijn lengte van maar liefst 1800mm en twee voeten, de perfecte uitkomst. Het profielgewicht van circa 690 g/m en de afmeting van zo’n 50 x 24 mm zorgen ervoor dat je zonder moeite nauwkeurig te werk gaat. En het wordt nog beter: de breukvaste Acrylglazen bloklibellen - een horizontale met vergrotingslens en een verticale - maken jouw klussen nog preciezer. Met een meetnauwkeurigheid van minder dan 0,5 mm/m in normale positie en minder dan 0,75 mm/m bij omslag ben je verzekerd van vakwerk. Of je nu timmerman, metselaar of bouwprofessional bent, de Sola AZH 2 180 is jouw partner in precisie.

      Veilig en Duurzaam Werken op Niveau
      Bij precisiewerk is betrouwbaarheid net zo cruciaal als nauwkeurigheid. Daarom is de Sola AZH 2 180 Stelwaterpas niet alleen ontworpen voor topprestaties, maar ook met het oog op veiligheid en duurzaamheid. De schokdempende eindkappen beschermen zowel jou als de waterpas tegen de onvermijdelijke stoten en vallen die bij elk project kunnen voorkomen. Deze feature garandeert niet alleen een langere levensduur van je gereedschap, maar verzekert je ook van consistent nauwkeurige metingen, zelfs na vele uren hard werken. Immers, een gereedschap waarop je kan vertrouwen is onmisbaar voor elke professional die streeft naar perfectie. Met de Sola AZH 2 180 zijn je projecten niet alleen een toonbeeld van vakmanschap, maar ben je ook verzekerd van een veilige en duurzame werkwijze.

      Gegarandeerd een Rechte Lijn met onze Waterpas
      Kies voor de Sola AZH 2 180 Stelwaterpas en profiteer niet alleen van ongeëvenaarde precisie, maar ook van de vele voordelen die onze webshop biedt. Met snelle levering en een ongekend groot assortiment staan we altijd voor je klaar. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, bij ons vind je altijd wat je zoekt – en tegen scherpe prijzen. We bieden niet alleen gereedschap aan; we bieden een ervaring waarbij gemak, betrouwbaarheid en vakmanschap centraal staan. En daar hoort natuurlijk een vriendelijke service bij, waarmee je met al je vragen en wensen bij ons terecht kan. Maak van je volgende project een onbetwist succes met de Sola AZH 2 180 Stelwaterpas, want als we het over recht hebben, dan hebben we het over echt recht.

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      1800 mm

      Meetlengte

      1.8 m

      EAN

      9002719006114

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.