usp1
usp2
usp3

Sola AZM 40 Blokwaterpas - magnetisch - 400mm

Sola AZM 40 Blokwaterpas - magnetisch - 400mm
Sola AZM 40 Blokwaterpas - magnetisch - 400mm
Sola AZM 40 Blokwaterpas - magnetisch - 400mm
Sola AZM 40 Blokwaterpas - magnetisch - 400mm
Sola AZM 40 Blokwaterpas - magnetisch - 400mm
adviesprijs
63,00
40,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola AZM 40 Waterpas - nauwkeurigheid in elk detail
      Ben je op zoek naar de ultieme precisie bij je bouw- en metaalprojecten? De Sola AZM 40 Blokwaterpas - magnetisch - 400mm is jouw perfecte partner. Dit staaltje vakmanschap combineert een robuust aluminium kokerprofiel, dat goud geanodiseerd is, met een slim ontwerp om je werk naar een hoger niveau te tillen. Met een profielgewicht van circa 750 g/m en afmetingen van ongeveer 50 x 24 mm, is deze waterpas zowel handzaam als duurzaam. De sterke poolschoenmagneten zorgen ervoor dat de waterpas stevig op zijn plek blijft op alle metalen ondergronden, wat hem ideaal maakt voor diverse toepassingen, zoals droogbouw en metaalconstructie. De twee breukvaste acrylglazen bloklibellen, inclusief een horizontale libel met vergrotingslens en lichtplaatje en een verticale libel, maken het aflezen van metingen eenvoudiger en nauwkeuriger dan ooit. Met geïntegreerde groef voor betere grip en schokdempende eindkappen biedt deze waterpas een unieke combinatie van comfort, precisie en duurzaamheid.

      Veilig en langdurig op niveau
      De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Sola AZM 40 Blokwaterpas zijn niet te onderschatten. Dankzij de innovatieve ontwerpkenmerken, zoals de schokdempende eindkappen en de sterke poolschoenmagneten, biedt deze waterpas een ongeëvenaarde bescherming tegen de ruwe behandeling op bouwplaatsen. Zijn robuuste, goud geanodiseerde aluminium kokerprofiel is niet alleen een lust voor het oog, maar garandeert ook een langdurige prestatie zonder compromissen op het gebied van nauwkeurigheid. Boor- en montagewerkzaamheden in metaalconstructies of andere industriële toepassingen vereisen precisie tot in de fijnste details. Dat is precies waar de Sola AZM 40 excelleert, met zijn meetnauwkeurigheid in zowel normale als omslagposities. En met de toegevoegde magnetische kracht blijf je altijd op de goede weg, hoe complex het project ook is.

      Waarom bestellen bij onze webshop - precisie en service hand in hand
      Kiezen voor de Sola AZM 40 Blokwaterpas bij onze webshop betekent kiezen voor kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid, ondersteund door onze vriendelijke service en scherpe prijzen. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt gaan met je project, terwijl ons groot assortiment ervoor zorgt dat je altijd vindt wat je nodig hebt voor elke klus. Wij staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning, zodat je de best mogelijke keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften. Met onze focus op kwaliteitsproducten en klanttevredenheid helpen we je om elke klus met vertrouwen en precisie te klaren. Ontdek zelf het gemak van bestellen bij onze webshop en laat de Sola AZM 40 Blokwaterpas het fundament zijn voor al je toekomstige projecten waar nauwkeurigheid een must is.

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Meetlengte

      0.4 m

      Lengte waterpas

      400 mm

      Magnetisch

      Ja

      EAN

      9002719040095

      1x Sola AZM 40 Blokwaterpas 

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.