usp1
usp2
usp3

Sola AZM 80 Blokwaterpas - magnetisch - 800mm

Sola AZM 80 Blokwaterpas - magnetisch - 800mm
Sola AZM 80 Blokwaterpas - magnetisch - 800mm
Sola AZM 80 Blokwaterpas - magnetisch - 800mm
Sola AZM 80 Blokwaterpas - magnetisch - 800mm
Sola AZM 80 Blokwaterpas - magnetisch - 800mm
adviesprijs
89,00
57,99

Verwachte leverdatum

14-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1821101 Waterpas: een solide basis voor elk project
      Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de Sola AZM 80 Blokwaterpas geeft jou de precisie die je nodig hebt voor al je projecten. Met zijn robuuste aluminium kokerprofiel, dat goud geanodiseerd is, zorgt dit gereedschap niet alleen voor een duurzame maar ook voor een stijlvolle toevoeging aan je gereedschapskist. Het profiel zelf weegt ongeveer 750 g/m en heeft een handige afmeting van ca. 50 x 24 mm, wat ervoor zorgt dat je het gemakkelijk kunt hanteren. Dankzij de sterke poolschoenmagneten blijft deze waterpas stevig op zijn plaats op alle magnetische ondergronden, ideaal voor werkzaamheden aan metaalconstructies. De acrylglazen bloklibellen zijn breukvast en de waterpas is uitgerust met één horizontale libel met een vergrotingslens en een lichtplaatje, en één verticale libel, wat zorgt voor een nauwkeurige aflezing. De geïntegreerde groef zorgt voor een betere grip tijdens het gebruik, terwijl de schokdempende eindkappen de duurzaamheid van het gereedschap verhogen. Met een meetnauwkeurigheid in zowel normale als omslagpositie, is de Sola AZM 80 Blokwaterpas jouw betrouwbare partner voor precieze uitlijning in elke situatie.

      Veilig en duurzaam gebruik: bouw op betrouwbaarheid
      Bij het werken met gereedschappen staat veiligheid voorop. De Sola AZM 80 Blokwaterpas is ontworpen met jouw veiligheid en het duurzaam gebruik in gedachten. De schokdempende eindkappen beschermen de waterpas tegen het onvermijdelijke stoten en vallen op de bouwplaats, waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt. Bovendien zorgen de sterke magneten ervoor dat de waterpas veilig bevestigd kan worden aan metalen oppervlakken, wat een stabiele meting garandeert en het risico op ongevallen vermindert. Deze eigenschappen maken de Sola AZM 80 niet alleen betrouwbaar in gebruik, maar ook een duurzame investering voor elke klusser. De ingebouwde libellen met vergrotingslens en verlichting verzekeren een uitstekende leesbaarheid onder alle omstandigheden, waardoor fouten geminimaliseerd worden en jouw werk naar een hoger niveau wordt getild. Of je nu bezig bent met droogbouw of met metaalconstructies, deze waterpas biedt de betrouwbaarheid die je nodig hebt om je projecten met vertrouwen te voltooien.

      Kies voor kwaliteit en gemak met onze webshop
      Wanneer je besluit de Sola AZM 80 Blokwaterpas aan te schaffen via onze webshop, kies je niet alleen voor een kwalitatief hoogstaand gereedschap, maar ook voor het gemak en de service die onze webshop biedt. Met snelle levering en scherpe prijzen gaan we altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt. Onze webshop staat bekend om zijn vriendelijke service; ons team staat altijd klaar om je te helpen met advies of antwoord op je vragen. Daarnaast profiteer je van ons groot assortiment aan gereedschap, waardoor je altijd vindt wat je nodig hebt voor je volgende project. Kies voor de combinatie van kwaliteit, snelheid en service – kies voor ons als jouw vertrouwde partner in gereedschap. Met de Sola AZM 80 Blokwaterpas in je gereedschapskist ben je klaar voor elke uitdaging die op je pad komt, terwijl je kunt rekenen op de ondersteuning van een webshop die jouw tevredenheid als prioriteit heeft.

      Meetlengte

      80 cm

      Lengte waterpas

      800 mm

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Magnetisch

      Ja

      EAN

      9002719040125

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.