usp1
usp2
usp3

Sola Big Red 3 180 Blokwaterpas - 1800mm

Sola Big Red 3 180 Blokwaterpas - 1800mm
adviesprijs
144,00
102,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1219601 Big Red voor nauwkeurig meten
      De Sola 1219601 Big Red 3 180 Blokwaterpas onderscheidt zich door zijn robuustheid en betrouwbaarheid, waardoor je met vertrouwen je projecten aanpakt. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met een stevige rode poedercoating, kent deze waterpas een lange levensduur. Met een indrukwekkende lengte van 1800mm en voorzien van drie precies ingestelde libellen, garandeert deze waterpas uiterste nauwkeurigheid tijdens je metingen. De horizontale libel, uitgerust met een vergrotingslens en lichtplaatje, vergemakkelijkt de leesbaarheid in diverse lichtomstandigheden. De twee andere verticale libellen ondersteunen je bij het correct positioneren en meten van de verticale vlakken. De toevoeging van handgrepen en schokabsorberende 2K-eindkappen verbetert niet alleen de hanteerbaarheid maar verhoogt ook de duurzaamheid van dit essentiële meetgereedschap. Daarmee is de Sola Big Red 3 180 Blokwaterpas de perfecte partner voor professionals zoals meubelmakers en timmerlieden en is hij onmisbaar bij diverse bouw- en timmerwerkzaamheden.

      Veiligheid en duurzaamheid in één ontwerp
      De Sola Big Red 3 180 blokwaterpas staat garant voor veiligheid en gebruiksgemak. Een gefreesd meetvlak zorgt voor een stabiele houding op alle ondergronden, terwijl de thermoresistente eigenschappen van de libellen bijdragen aan duurzame precisie, onafhankelijk van de werkomgeving. Of je nu binnen of buiten werkt, de Sola Big Red behoudt zijn nauwkeurigheid. Dit gereedschap is ontworpen om jouw werk makkelijker te maken; de handvatten bieden een comfortabele en stevige grip, en de schokabsorberende eindkappen beschermen de waterpas tegen de impact van vallen of stoten. De betrouwbaarheid van dit meetinstrument maakt het niet alleen een ideale keuze voor professionele bouwprojecten, maar ook voor doe-het-zelvers die grote waarde hechten aan precisie en veiligheid. Met de Sola Big Red 3 180 Blokwaterpas ben je klaar voor elke meetuitdaging, terwijl de duurzaamheid ervan zorgt dat je nog jaren van je investering geniet.

      Waarom deze waterpas een plaats in jouw gereedschapskist verdient
      Kies je voor de Sola Big Red 3 180 Blokwaterpas, dan kies je voor kwaliteit en dienstverlening van de bovenste plank. Onze webshop blinkt uit in snelheid en betrouwbaarheid, met een ruim assortiment dat ervoor zorgt dat je altijd vindt wat je zoekt. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen, waardoor jouw nieuwste aanwinst binnen handbereik ligt zonder dat het een aanslag doet op jouw portemonnee. Naast deze financiële voordelen geniet je bij ons ook van een vriendelijke service. Onze deskundigen staan altijd paraat om je van gratis professioneel advies te voorzien, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keus maakt voor jouw projecten. Door te kiezen voor de Sola Big Red 3 180 blokwaterpas van onze webshop, verzeker je jezelf van een gereedschap dat niet alleen je werk nauwkeuriger maakt maar tegelijkertijd bijdraagt aan een efficiënte en plezierige werkervaring.

      Meetlengte

      180 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      1800 mm

      Aantal libellen

      3

      EAN

      9002719019046

      Artikelnummer

      143121

      1x Sola Big Red 3 180 Blokwaterpas

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.