usp1
usp2
usp3

Sola HPL 75 Precisie-waterpas - 75cm

Sola HPL 75 Precisie-waterpas - 75cm-image
Sola HPL 75 Precisie-waterpas - 75cm-image
Sola HPL 75 Precisie-waterpas - 75cm-image
Sola HPL 75 Precisie-waterpas - 75cm-image
Sola HPL 75 Precisie-waterpas - 75cm-image
adviesprijs
148,00
141,19

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1711001 Waterpas - precisie in elke hoek
      Stel je voor: een waterpas die niet alleen robuust en duurzaam is, maar ook de hoogste meetnauwkeurigheid biedt in zowel de normale positie als bij omslagmeting. Dat is de Sola HPL 75 Precisie-waterpas, jouw nieuwe beste vriend voor elke bouw- of verbouwklus. Gemaakt van fors, extra zwaar aluminium-I-profiel, is deze waterpas ontworpen voor maximale duurzaamheid. De uiterst gevoelige, onbreekbare acrylglazen bloklibellen met vergrotingslens (+60%) maken de kleinste afwijkingen zichtbaar. Tover elk project om in een meesterwerk met perfecte lijnen en hoeken, dankzij de gepatenteerde SOLA FOCUS-libellen. Daarnaast biedt de Sola HPL 75 het gemak van gecentreerde handgrepen voor bediening door één persoon en belooft met 30 jaar garantie op lekkage van de libellen, langdurige precisie.

      Veilig en duurzaam klussen met vertrouwen
      De Sola HPL 75 Precisie-waterpas is niet alleen perfect voor het meten met precisie, maar verzekert je ook van veilig en duurzaam gebruik. Het robuuste aluminium-I-profiel beschermt tegen de ruwe omstandigheden op de werkplek, terwijl de onbreekbare acrylglazen libellen bestand zijn tegen schokken. Dit maakt de waterpas ideal voor zowel binnen- als buitengebruik, ongeacht de weersomstandigheden. Dankzij de geavanceerde technologie en materialen waaruit deze waterpas is opgebouwd, kun je rekenen op betrouwbaarheid bij elke meting. Dit gereedschap biedt het vertrouwen dat je nodig hebt om efficiënt en nauwkeurig te werken, project na project.

      Altijd de juiste keuze voor jouw projecten
      Kies voor de Sola HPL 75 Precisie-waterpas en geniet van niet alleen perfectie in meten, maar ook van de voordelen van bestellen bij ons. Met onze snelle levering en scherpe prijzen zorgen we ervoor dat jij geen moment langer hoeft te wachten dan nodig. Ons grote assortiment zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt voor jouw projecten op één plek kunt vinden. We staan altijd klaar met een vriendelijke service om je te helpen de juiste gereedschappen te kiezen voor jouw specifieke behoeften. Met de Sola HPL 75 Precisie-waterpas in je gereedschapskist, ben je verzekerd van een betrouwbare partner voor al je meetwerk. Ontdek zelf het gemak van winkelen bij ons en laat je projecten slagen met precisie en vertrouwen.

      Meetlengte

      70 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      100 mm

      EAN

      9002719030713

      Artikelnummer

      186806

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.