usp1
usp2
usp3

Sola M 40 Torpedo waterpas - 400mm

Sola M 40 Torpedo waterpas - 400mm-image
Sola M 40 Torpedo waterpas - 400mm-image
Sola M 40 Torpedo waterpas - 400mm-image
Sola M 40 Torpedo waterpas - 400mm-image
Sola M 40 Torpedo waterpas - 400mm-image
adviesprijs
44,00
35,19

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola 1330501 Waterpas
      Ben je klaar om je gereedschapskist een upgrade te geven met een instrument dat zowel robuust als nauwkeurig is? Ontmoet de Sola M 40 Torpedo waterpas - jouw nieuwe beste vriend voor klussen waar precisie onmisbaar is. Vervaardigd uit gegoten aluminium en afgewerkt met een strakke rode poedercoating, staat deze waterpas garant voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Met een gefreesd meetvlak garandeert hij een ongeëvenaarde nauwkeurigheid op elk oppervlak. De waterpas beschikt over twee breukvaste acrylglazen bloklibellen: één horizontale met een vergrotingslens en lichtplaatje voor optimale leesbaarheid, en één verticale om je werk vanuit elke hoek te perfectioneren. De zorgvuldige vervaardiging verzekert een onberispelijke meetnauwkeurigheid, zowel bij normaal gebruik als bij omslag. Of je nu professional bent in metselwerk, bezig bent met metaalconstructies of gewoon graag klust, de Sola M 40 biedt de betrouwbaarheid die je nodig hebt met zijn 400 millimeter aan meetlengte.

      Bouwen op betrouwbaarheid
      Of je nu een uitlijning moet maken of nivellering nodig hebt, het laatste wat je wilt is twijfelen aan de precisie van je gereedschap. Daarom is de Sola M 40 Torpedo waterpas je go-to tool voor elk project. Niet alleen zijn de materialen van topkwaliteit wat zorgt voor een lange levensduur, de specifieke kenmerken zoals de breukvaste libellen zorgen ervoor dat je kunt werken onder de meest veeleisende omstandigheden zonder het risico te lopen op schade of onnauwkeurigheden. De eenmalige investering in dit gereedschap verzekert je van een betrouwbare compagnon in talloze projecten. Deze waterpas stelt je in staat om werken met een gerust hart uit te voeren, wetende dat je resultaat keer op keer zonder een fout kan afronden. Het belang van dit precisie-instrument in je gereedschapskist kan dan ook niet overschat worden; het is een ware game-changer in hoe je klussen aanpakt.

      Waarom dit hét moment is om te kiezen voor onze webshop
      Nog niet overtuigd? Laat ons je vertellen waarom het bestellen van de Sola M 40 Torpedo waterpas bij onze webshop een slimme zet is. Ten eerste, met onze snelle levering heb je het gereedschap bijna direct na bestelling in handen; onnodige wachttijden behoren tot het verleden. Daarnaast, als deel van ons groot assortiment, staat de Sola M 40 symbool voor onze belofte om enkel de beste kwaliteit aan te bieden tegen scherpe prijzen. De combinatie van een hoogwaardig product, competitieve prijzen en een service die jou als klant voorop stelt, maakt de keuze toch snel gemaakt? Voeg hierbij onze vriendelijke service waarbij wij klaarstaan om al je vragen te beantwoorden of advies te geven. Het aanschaffen van je nieuwe Sola M 40 Torpedo waterpas via onze webshop vertaalt zich niet alleen in een slimme koop, maar ook in een plezierige en moeiteloze ervaring.

      Meetlengte

      40 cm

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      400 mm

      EAN

      9002719000587

      Artikelnummer

      143069

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.